Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kevin Spacey a MyTV-n keveri a lapokat

Washington legsötétebb ármányaival érkezik a Kártyavár

2015. április 29. - emTV.hu

telenor.jpgHazugság, megtévesztés és gyilkosság. Az amerikai politika krémje a legrosszabb oldalát mutatja meg a MyTV-n debütáló Kártyavár című sorozatban. A felhasználók számára május 1. és 3. között leállnak az adatforgalom számlálók!

kartyavar_axnnow.jpg

A washingtoni Fehér Ház könyörtelenül számító világával ismerkedhetnek meg a Telenor MyTV nézői az AXN Now kínálatából, ha május 1-től követik az újonnan megjelent politikai drámát, Kevin Spacey főszereplésével. A karakteres színész sorozatbeli feleségét Robin Wright alakítja, aki három epizód erejéig rendezőként is részt vett a munkálatokban. A szexualitástól és erőszaktól sem mentes alkotás több Golden Globe díjat is bezsebelt, a legjobb drámai sorozat női és férfi színésze kategóriákban.

A történet középpontjában Francis Underwood és felesége Claire áll, akik a politikai lobbi világában lavíroznak a feljebbjutás érdekében. A sajtó mindent látó szemei elől elrejtőzve, igazi szürke eminenciásokként mozgatják a szálakat, és ebben a legkegyetlenebb eszközöket sem félnek használni. Az ármány, a manipuláció, de akár mások élete is felhasználható a hatalmi harcok sakktábláján. A sorozat Amerikában már a harmadik évadát is elérte, és az alkotók nemrégiben bejelentették, hogy a rajongók már várhatják a negyedik szériát.

A premier az előfizetőknek is jó alkalom, hogy válogassanak a videótár izgalmas filmjei és az élő TV csatornák műsorai közül, ugyanis a MyTV felhasználók számára május 1. és 3. között leállnak az adatforgalom számlálók. Ez az egyszeri alkalom hamarosan mindig elérhetővé válik a bevezetésre kerülő korlátlan hétvégi adatjeggyel. A kedvezmények nemcsak a meglévő, de az új előfizetőknek is járnak, így az újonnan csatlakozott ügyfelek három hónapon keresztül havi 490 Ft-ért vehetik igénybe a Telenor MyTV Videótár szolgáltatását.

emTV.hu // Telenor

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr247413730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása