Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Augusztus 24-én mutatja be az AMC a Fear the Walking Deadet

A világ egyik legjobban várt sorozata az amerikai premierrel egy időben érkezik

2015. július 16. - emTV.hu

amc.jpgA The Walking Dead társ-sorozatát, a hat részből álló Fear the Walking Deadet augusztus 24-én hajnali három órakor és még aznap, az esti főműsoridőben, este tíz órától vetíti az AMC. A digitális háztartásokban eredeti nyelven, magyar felirattal is elérhetővé teszi az epizódokat.

fotwd.jpg

A hat részből álló Fear the Walking Dead a The Walking Dead társ-sorozata, ám a történet az anyasorozat ismerete nélkül is tökéletesen követhető lesz, hiszen teljesen új történetszálon fut és a szereplőgárda is teljesen új.

A Fear the Walking Dead igyekszik végre megadni a választ a világ több millió zombirajongójának: Milyen volt a világ, amikor elkezdett átalakulni azzá a horrorisztikus apokalipszissé, amelyet a „The Walking Dead” festett le?

A Fear the Walking Dead, a Los Angeles-ben játszódó társ-sorozat pontosan erre a kérdésre válaszol. Visszavisz bennünket a zombi-apokalipszis kezdetéhez. Abban az időben járunk, amikor teljesen ismeretlen okokból viharos sebességgel változott a világ, amikor senki nem tudta pontosan, mi is történik, amikor az emberek addig megszokott élete fenekestől fordult fel, ráadásul úgy, ahogyan azt korábban senki nem képzelte volna.

A Fear the Walking Dead főbb szerepeiben látható lesz Kim Dickens („Gone Girl” – „Holtodiglan, „Sons of Anarchy - Kemény motorosok”) mint Madison, Cliff Curtis („Missing” – „Elrabolva”, „Gang Related”) mint Travis, míg Frank Dillane („Harry Potter és a Félvér Herceg”) Nicket, Alycia Debnam-Carey („A vihar magja”) pedig Aliciát játssza. Elizabeth Rodriguez („Orange is the New Black”) Lizaként csatlakozik a szereplőkhöz, Ofelia szerepét pedig Mercedes Mason (“Karantén 2”) kapta. Ruben Blades Danielt alakítja, Lorenzo James Henrie pedig Chris-t.

A sorozat vezető producerei Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert és a showrunner David Erickson. Gyártója az AMC Studios.

emTV.hu // AMC

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr377632820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása