Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Tetőn moziztak a hazai hírességek

Kocsis Tibor, Szabó Erika és Iszak Eszti a Paramount Tetőmoziban jártak

2016. július 07. - emTV.hu

paramount.jpgKedden nyitotta meg kapuit a főváros legmagasabban lévő mozija, a Paramount Tetőmozi. Az első telt házas vetítésen játékunk nyertese mellett hazánk hírességei is különleges környezetben nézhették meg az Amerikai szépség című filmet. Paramount Tetőmozi minden kedden este a város felett!

tetomozi_kocsis_tibor.jpg

Gyönyörű naplemente, különleges környezet és a Paramount Channel filmcsatorna egyik legnépszerűbb filmje, az Amerikai szépség várta az érdeklődőket a Paramount Tetőmoziban, Budapest legmagasabban lévő mozijában. A Budapest Rooftop Cinema Corvin Clubba eljött Kocsis Tibor, Szabó Erika és Iszak Eszti is, hogy a tetőn mozizzon a több száz nézővel együtt.

Kocsis Tibor számára külön öröm volt, hogy ebben a nem mindennapi környezetben nézheti meg egyik kedvenc filmjét. "Gimnazista koromban láttam először az Amerikai szépséget, és nagy hatással volt rám. A film központi témája az önmegvalósítás és az útkeresés: ezek a kérdések akkoriban engem is rendszeresen foglalkoztattak. Tetszett, hogy tele van drámával a film, és mindenkinek van benne rejtegetnivalója is" – mesélte a mozirajongó énekes, aki azóta sokszor újranézte az Oscar-díjas alkotást.

"Minden egyes alkalommal észreveszek egy-egy új rezdülést a filmben. Kevin Spacey és Annette Bening játéka lenyűgöz, illetve Sam Mendes színházrendező is nagyot alkotott, akinek ez volt az első nagyjátékfilmje" – mondta el Tibor, akinek nagyon tetszett a Paramount Tetőmozi. "Szeretem a nyáresti szabadtéri kikapcsolódást és a mozit is. A film áll nálam a középpontban, de a társaság, a jó hangulat és a kellemes időjárás is elengedhetetlen" – tette hozzá az énekes.

Szabó Erika Tiborral ellentétben még soha nem látta teljes egészében az Amerikai szépséget, ezért kíváncsian érkezett a Paramount Tetőmoziba. "A szabadtéri mozi élmény nosztalgikus érzésekkel tölt el, ugyanis gyerekkoromban, szülővárosomban, Dabason sokszor jártunk kertmoziba. Nagyon kíváncsi voltam Budapest legmagasabban lévő mozijára, és örülök, hogy ebben a gyönyörű környezetben pattogatott kukorica és egy jó nagy pohár limonádé mellett végre megnézhetem az Amerikai szépséget elejétől a végéig" – mondta el Erika.

Paramount Tetőmozi szeptember 6-ig keddenként, 21.00-kor a Blaha Lujza téren a Corvin Clubban!
július 12. Airplane // július 19. Star Trek (2009) // július 26. Beverly Hills-i zsaru 1-2 // augusztus 2. Az Álmosvölgy legendája // augusztus 9. Forrest Gump // augusztus 16. Csupasz pisztoly 1-2 // augusztus 23. Shaft // augusztus 30. Cool-túra // szeptember 6. Super8

Jegyek a helyszínen kaphatók, kapunyitás délután hatkor!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr278872104
süti beállítások módosítása