Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Elkezditek Alex nélkül?

2017. szeptember 09. - Ádám // emTV.hu

Ma este rögtön drámával és döbbenettel folytatódik az X-Faktor. Kezdődik a felvétel, a közönség és a mentorok már a stúdióban, ám ByeAlex sehol. Talán az előző adásban látott vita miatt hiányzik? Laci aggódik, folyton folyvást az óráját lesi – és csak telik-múlik az idő...

Az adás folyamán egyébként több Norbi is fellép majd. Lesz párnacsata, támadnak a Jászsági Tollfelvásárlók, döbbeneteset énekel egy Jézus kinézetű lány hangú pasas, és mindenkit áthat majd Naomi Judit szúrós tekintete. Lesz pár hiszti és kurvaanyázás, és érkezik az operaénekes Lívia is, akinek előadásától az előzetes vetítésen kicsit én is elérzékenyültem.

Twin Pics néven színpadra lépnek az Anikó #show-ban már látott youtuber ikrek, Imre és Károly, és Olaszországból érkezik a tizenöt esztendős Serena. Érdemes lesz nézni!

X-Faktor
szeptember 9. szombat 20.00
RTL Klub

emTV.hu // M-RTL

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr1012817438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása