Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A CBS All Access a Tell Me A Story című sötét mese-thrillerrel erősít

A vezérigazgató a Star Trek: Discovery sikerét hirdeti

2017. december 06. - emTV.hu

A CBS bejelentette, hogy újabb saját gyártású sorozattal bővíti a CBS All Access streaming szolgáltatást, amin az Egyesült Államokban a Star Trek: Discovery is látható. A Tell Me A Story egy pszichológiai thriller Kevin Williamson tollából, aki az első két Sikoly film írója, és számos más műsor, mint például a Vámpírnaplók alkotója.

A CBS így jellemzi az új sorozatot: A Tell Me A Story fogja a világ legkedvesebb meséit, és sötét, kifordult pszichothriller formájában adja vissza. A napjaink New Yorkjában játszódó folytatásos dráma első évada elegyíti a Három kismalacot, a Piroska és farkast és Az égig érő paszulyt egy nagyszabású és felforgató történetben, ami szerelemről, veszteségről, kapzsiságról, megtorlásról és gyilkosságról szól.

A Tell Me A Story a spanyol Antena 3 Cuéntame un cuento című sorozatának mintájára készül, amelynek az előzetese itt tekinthető meg.

A november 2-án bejelentett Alkonyzóna után ez a sorozat a második ebben a hónapban, amelyik a Ridley Scott rendezésében 2018-ra várható Strange Angellel egy egyre nagyobb sci-fi lajstrom részét képzi. Ennek egyértelmű célja azon előfizetők megtartása, akik a Star Trek: Discovery-ért csatlakoztak az All Accesshez.

A Discovery első évadjának második része január 8-án, hétfőn reggel kilenctől látható hazánkban a Netflixen. A második évadot már megerősítették, az írói gárda nemrég munkához látott, de a bemutató időpontja még nem ismeretes.

A CBS a Star Trek: Discovery-hez fűzött szüntelen optimizmusa újabb jeleként Les Moonves vezérigazgató a CNBC-vel készített interjúban a sorozattal példázta, hogyan veszi fel a harcot nagyobb versenytársaival a cég:

"A Disney hatszor akkora, mint mi. A Comcast hatszor akkora, mint mi. A Netflix piaci kapitalizációja hatalmas. Most már az Amazon, az első számú vállalat a világon, tartalmat közöl. Mi afféle régimódi produkciós cég vagyunk. Kisember. Nem nyerhetünk egy feldobásnál. Saját magunknak kell folytatnunk a projektjeink fejlesztését, mint ahogy azt a Star Trekkel tettük az over-the-top szolgáltatásunkon belül. Mi így veszünk részt a versenyben."

emTV.hu // TrekMovie

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr1213442119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása