Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A Star Trek találkozása a Star Wars-szal

Lucas elmondta: a Wars írása közben Trek ismétléseket nézett

2017. április 22. - Dave // urszekerek.hu

A bejegyzésben látható fotón azon különleges történelmi pillanatnak lehetünk szemtanúi, mikor Gene Roddenberry, a Star Trek és George Lucas, a Star Wars atyja először találkoznak személyesen a Wars tizedik évfordulója kapcsán rendezett találkozón, harminc évvel ezelőtt, 1987-ben.

Tovább

Instant házasság az RTL Klubon

Hamarosan indul a csatorna tudományos párkeresős műsora

Két hét múlva kedden indul a Házasság első látásra című reality az RTL Klubon, melyben a szereplők vakon házasodnak. Őket majd csak később ismerhetjük meg, de az már publikus, hogy kik azok a szakértők, akik tudományos módszereken alapuló felméréseikkel összeállították a párokat.

Tovább

Villanykörte csere közel fél kilométer magasan

Mint egy séta a parkban

Villanykörtét kell cserélni az észak-dakotai Salem közelében a KDLV-TV üzemen kívüli analóg tévéadóján, négyszázötven méter magasan. Kevin Schmidt alpinistára vár a lélegzetelállítóan rémisztő feladat, aki olyan természetességgel teszi mindezt, mintha csak egy sétát tenne a parkban.

Tovább

Érkezik a kalózsorozat befejező évada

Fekete Vitorlák országos évadpremier a Paramount Channel műsorán

​Vajon Flint kapitány és Silver elérik, hogy Nassau ellenálljon, vagy elvesztik hatalmukat és legénységüket a harcok során? Az Emmy-díjas kalóztörténet negyedik évadában véres összecsapásokból és erotikus jelenetekből sem lesz hiány! A Fekete vitorlák utolsó évadában a minden titokra fény derül.

Tovább
süti beállítások módosítása