Így ünnepelt a tízéves Comedy Central!

2018. október 17. 12:00 - emTV

Nagyszabású gálán, a tévés szakma legismertebb alakjaival ünnepelte tizedik születésnapját a Viacom humorcsatornája, a Comedy Central. De mit is adott nekünk hazánk ötödik legnézettebb tévécsatornája az elmúlt egy évtizedben? Kultikus vígjátéksorozatok, a hazai stand-up színe-java, új felfedezettek, na és persze számtalan saját gyártású produkció a lakótelepi mackóktól kezdve az improvizációs műsoron át a spicces történelmi hősökig – csak néhány példa a képernyőre került sikerprodukciók közül.

comedy_central_jubileum6.jpg

Tovább
komment

Így vette át és köszönte meg a Comedy Central születésnapi díjait Sheldon, Cartman, Peter Griffin és Beverly Goldberg

2018. október 13. 16:00 - Ádám // emTV.hu

Csütörtökön este, tízévesen és tíznaposan rendezte születésnapi buliját a Comedy Central Magyarország a Hello Baby Barban. Az eszem-iszom, dínom-dánomot megelőzően Litkai Gergely prezentálásában, élőben nézhettük végig a CCB News legfrissebb híreit, ezt követően pedig egy agyament díjátadóra is sor került: az öt kategóriában osztott elismerés közül négyet olyan sorozatsztárok vehették át, mint Beverly Goldberg, Sheldon Cooper, Eric Cartman és Peter Griffin. (Az ötödiket nem meglepő módon maga a Comedy Central kapta.) Ők mindannyian egy beszédben, a tőlük megszokott módon köszönték meg a díjakat, a szpícseket pedig csak most, csak nálunk, csak nektek, a csatorna jó fej, és minden bizonnyal még mindig másnapos munkatársainak jóvoltából, kizárólag az emTV.hu-n Ti is megnézhetitek!

ccb_dij_cover.jpg

Tovább
komment

A SzkiTon beszabadult a Klipszemlére és bezsebelte a közönségdíjat

2018. október 13. 13:00 - Ádám // emTV.hu

A SzkiTon Productions Beszabadultunk a boltba című első klipje nyerte az idei Klipszemle közönségdíját! Ezzel olyan előadókat előztek meg, mint például Majka, Király Viktor, vagy a Wellhello. A fantasztikus rajongói aktivitásnak hála négyszer több szavazatot gyűjtöttek be, mint az utánuk következő, ezzel pedig megkaparintották első díjukat!

szkiton_dij.jpeg

Tovább
komment

Önálló roasttal indult az idei X-Faktor

2018. október 08. 18:00 - Ádám // emTV.hu

Szombat este elindult a nyolcadik X-Faktor évad is, én pedig a premier előtt írt cikkemben megígértem, hogy a műsor után megosztom gondolataim az első casting adásról. Mert hogy véleményem az van, s még ha tévés tehetségkutató lévén bármilyen meglepő is, egészében pozitív, szegény Dóra igencsak pórul járt. El is mondom, hogy miért.

southpark_12x2_britney.jpg

Tovább
komment

Médiazabálók podcast a Star Trek sorozatok magyar hangjaival

2018. október 07. 10:00 - Dave // emTV.hu

Tagadhatatlanul a meghívott színész vendégek jelentik a közösségtalálkozók attraktív faktorát, ráadásul az Űrszekerek szervezőstábja ezúttal sem vette félvállról a vendéglista összeállítását: két visszatérő és két új vendéget prezentálva ismét prominens színtársulatot varázsolt a rendezvény helyszínére. Médiazabálók a Star Trek sorozatok magyar hangjaival.

zabatrek_1.jpg

Tovább
komment

Újraszinkronizáltatja a Family Guy egyes karaktereit a Comedy Central

2018. október 03. 18:00 - Ádám // emTV.hu

Nem rég startolt el a Family Guy tizenhatodik évada a tízéves Comedy Centralon, és nem tudtam nem észrevenni, hogy a visszatérő szereplők hangja megváltozott. Úgy tűnt, mintha a csatornánál már nem foglalkoznának azzal, hogy az Orville-t is jegyző Seth MacFarlene animációs sorozatában feltűnő epizód- és vendégszereplők is a megszokott magyar hangjukon szólaljanak meg. Erre számtalan példa volt már korábban, hiszen emlékezzünk csak, amikor a Family Guy-ban néhány mondatra Dr. House-ként felbukkanó, Hugh Laurie-t is Kulka János szinkronizálta, ahogy a Star Trek: Az új nemzedék szereplői is a hazánkban megszokott hangjukon szólaltak meg. A sort pedig hosszan folytathatnám – és ez a jó Magyar Szinkronért rajongóknak igazi csemegeként szolgált. Megkérdeztem a csatornát, hogy mi történt az eddigi elhivatottsággal, és olyan választ kaptam, amire nem számítottam.

fumguyliveintro.jpg

Tovább
komment

Tordai Teri lánya és Berényi András is Mr. Spockról beszélgetett

2018. október 01. 18:00 - Ádám // emTV.hu

Bár mi is történik, a Magyar Szinkron még mindig hihetetlenül népszerű – kedvenc filmünk vagy sorozatunk kedvelt karaktere, és az őt alakító színész szinte összeforr magyar hangjával. Mondanom sem kell, hogy különösen igaz ez például olyan franchise-okra, mint a Star Wars, a Stargate, vagy éppen a Star Trek. Utóbbit mi is nagyon szeretjük, és az Űrszekerek nevű oldalunk csapatával rendszeresen szervezünk is olyan eseményeket, ahol a közönségnek lehetőse nyílik találkozni a Trek sorozatokban szinkronizáló színművészekkel. Így volt ez vasárnap délután is a Vault 51-ben, ahol az őszi Űrszekerek közösségtalálkozó keretén belül Horváth Lili, Varga T. József, R. Kárpáti Péter és Holl Nándor közreműködésével tartottunk kerekasztal-beszélgetést – és számos egyéb programot.

uszkon3cover.jpg

Tovább
komment

Remek magyar sorozat érkezik a TV2-re

2018. szeptember 29. 18:00 - Ádám // emTV.hu

Pénteken mutatta be a TV2 Csoport a Bogaras szülők című holland eredeti alapján készült sorozatának két epizódját. A széria egy fiktív kísérleti iskolában játszódik, és kulturális és szociológiai szempontból is a társadalom különböző rétegeiből származó emberek együttélését, konfliktusait mutatja be, kellő szemtelenséggel. A Cinema City Arénában tartott eseményen természetesen a színészek és az alkotók is ott voltak, akikről rengeteg fotót készítettünk. A sorozat egyébként október 9-én, kedden mutatkozik be a TV2 műsorán.

fotó: Protzner György / emTV.hu (Antal Zsani photo)

Tovább
komment

Kösz a semmit, Comedy Central!

2018. szeptember 28. 14:45 - Ádám // emTV.hu

Idén ünnepli tíz éve tartó magyarországi agymenését a Viacom humorcsatornája, ez alkalomból pedig a csatorna promócios producerei sem fogták vissza magukat – nem mintha szokták volna. A Comedy Central szülinap kapcsán pedig készült egy remek – lényegében a Kaliforniai álom alapötletét magyarító – klip. Kösz a semmit, CC, és boldog szülinapot!

cc10.jpg

Tovább
komment

Hírportált indít a Comedy Central

2018. szeptember 20. 16:40 - emTV

Mi a fikció és mi a valóság? A globális internet világában, a média hájpok korában sokszor már magunk sem tudunk különbséget tenni efelől. Az októberben tízéves jubileumát ünneplő Comedy Central születésnapi akciójában pont erre hívja fel a figyelmet, tesztelve az ország lakosságát. A humorcsatorna hamarosan elindítja a CCB News félkamu hírportált, ahol változatos hitelességű hírekkel veszik célba a rekeszizmainkat.

Tovább
komment

A Rick és Morty egyik alkotója írja az egyik Star Trek miniepizódot

2018. szeptember 16. 14:10 - FCs.

A San Diego-i Comic Con óta tudjuk, hogy a legújabb Star Trek széria, a Discovery januári visszatérése előtt négy darab tízperces miniepizód, úgynevezett Short Trek is érkezni fog az őszi szezonban. Az egyik történet középpontjában a Rainn Wilson által megformált űrcsirkefogó, Harry Mudd szerepel majd, az epizódot ráadásul maga a színész rendezi meg. Most az is kiderült, hogy a sztori hátterében a Rick és Morty egyik alkotója, Mike McMahan áll.

Tovább
komment