Gyertek át ma este az RTL Klubra!

2019. február 21. 18:00 - Ádám // emTV.hu

Az egyik kedvenc szórakoztató műsorom a Gyertek át! (leánykori nevén Gyertek át szombat este) a hazai televíziós kínálatból. Ez az a műsor, ahol Sebestyén Balázs celebrálásában négy-négy játékos küzd meg különböző feladatokban, és ez az a műsor, ami ma este végre visszatér az RTL Klub képernyőjére! Ráadásul rögtön Hajdú Péter és Dömsödi Gábor csapnak össze.

rtl_gyertekat_s5e1.jpg

Tovább
komment

A Start Trekből készült animációs sorozat lehet a Nickelodeon újabb nagy dobása

2019. február 19. 14:00 - emTV

A Variety és a Hollywood Reporter infomációi szerint a Nickelodeon és a CBS Television Studios egy új, gyermekeknek szánt Star Trek animációs sorozatról tárgyal. Ha az együttműködés megvalósul, akkor ez lehet az első olyan új Star Trek tévésorozat, ami nem a CBS All Access színeiben debütál.

Tovább
komment

Legyen magyar az év fája!

2019. február 18. 19:35 - Ádám // emTV.hu

Az Európai Év Fája verseny a Cseh Köztársaságban nagy hagyományokkal bíró Év Fája verseny folytatásaként indult 2011-ben. A cseh versenyt az Ökotárs Alapítvány cseh testvérszervezete kezdeményezte, és támogatja a mai napig. A döntőbe tizenöt fa került, köztük hazánkat a százharmincöt éves pécsi havi-hegyi mandulafa képviseli.

hungary_ety2019_credit_svastits_krisztian.jpg

Tovább
komment
Címkék: Az Év Fája

Seth MacFarlane kalandjai – második rész

2019. február 12. 11:15 - T Pen

Első cikkünkben az Orville sorozat Mercer kapitányát alakító Seth MacFarlane kifejezetten izgalmas korai éveiről számoltunk be, most pedig rátérünk animációs karrierjére. Ki ne ismerné a Magyarországon is népszerű Family Guy sorozatot? Seth pedig em csak animátorként, íróként, producerként, de még szinkronhangként is hozzájárult a sorozat sikeréhez.

seth03.jpg

Tovább
komment

Így készülnek a Forma-1-es közvetítés helikopteres felvételei

2019. február 05. 18:00 - Ádám // emTV.hu

Mióta az amerikai Liberty Media bevásárolta magát a Forma 1-be, igyekeznek a lehető legtöbbet megtenni a rajongók minél teljesebb kiszolgálásának érdekében. Nem csak a helyszínen, de a televízión kívüli platformokon is sokat javult a helyzet, hiszen az Ecclestone-érában a királykategória ezen a téren jócskán lemaradt. Szerencsére ma már ez nincs így, ráadásul most, a két szezon közti időszakban sem maradunk benzingőzös tartalom nélkül!

f1_helikopter.jpg

Tovább
komment
Címkék: Forma 1 Formula 1

Idén folytatódik a The L Word

2019. február 04. 14:30 - dselmeczi

A fiúk a klubból (Queer as Folk) sikerén felbuzdulva indult 2004-ben a The L Word, melyet hazánkban is bemutatott a Cool. A főként leszbikusok életét feldolgozó széria itthon, sem máshol nem lett igazán átütő siker, és meg sem közelítette az LMBTQ társadalom számára meghatározó, és sok szempontból úttörő sorozat népszerűségét. Ettől függetlenül most már hivatalos: még idén folytatódik a The L Word.

Tovább
komment
Címkék: Hírek The L Word

Üveg: az antiszuperhős film

2019. január 25. 18:00 - T Pen

Ha azt gondolod, hogy a szuperhősök élete a testhezálló ruhákban villogásból, köpenylobogtatásból és a természetesen egyértelműen gonosz ellenfél kiiktatásából áll, akkor erősen hatottak rád az amerikai szuperhős-sztereotípiák. Az Üveg nem ilyen világban játszódik. Hideg, nyirkos utcákon, csatornákban, pincékben, elhagyott gyártelepen bujkáló szuperhősökről szól. Nyomokban spoliereket tartalmazó kritika M. Night Shyamalan filmjéről.

Tovább
komment

Távozott a magyar Comedy Central programigazgatója

2019. január 17. 19:40 - Ádám // emTV.hu

Január 15-én közös megegyezéssel távozott Kabai Zoltán, a Comedy Central regionális program- és brandigazgatója – tudta meg az emTV.hu. Az egyebek mellett tanári diplomával rendelkező Kabai kezdetben fordítóként tevékenykedett, majd a Viasat csatornák szinkronért felelős főnöke lett. A TV6 indulásakor lehetősége nyílt arra, hogy beleszóljon a csatorna szerkesztésébe, majd onnan a Chello Médiához igazolt. Az AMC Networks-ös felvásárlást követően kapott lehetőséget az AMC csatorna elindítására. Ezt követően került a Viacomhoz, ahol január 15-i távozásáig a régió Comedy Central csatornáit igazgatta.

viacom_kabaizoltan.jpg

Tovább
komment

Premierek és folytatások a Comedy Central műsorán

2019. január 09. 16:00 - Ádám // emTV.hu

Mint azt már sok helyütt elmondtam és leírtam, törzsnézője vagyok a Comedy Centralnak. Ennek köszönhetően kívülről tudom az Agymenők végeláthatatlanul loopolt epizódjait, a tényleg nagyszerű promó producerek által készített ajánlókat, és úgy szinte mindent, ami napi huszonnégy órában látható a humorcsatornán. Ezek után talán mondanom sem kell, hogy mennyire várom egy-egy engem is érdeklő sorozat új részeinek felbukkanását. A rengeteg ismétlés között pedig szerencsére rendszeresen vannak premierek, ezért a Viacom kommunikációs vezetőjének küldött levelemben kérdeztem rá egy-két általam is várva-várt sorozat, többek között A Goldberg és Modern család, a Kúria, és Az ifjú Sheldon folytatására.

comedycentral_cover.jpg

Tovább
komment