Új csatornát índít az ATV

2018. augusztus 17. 13:50 - Ádám // emTV.hu

Új, szórakoztató műsorokat és sorozatokat sugárzó csatorna indítását tervezi az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd, aki egyben a Hit Gyülekezete nevű pünkösdi-karizmatikus gyülekezet vezető lelkészének, és egyben a csatorna tulajdonosának fia.

Tovább
komment
Címkék: ATV Hirek

Fotók az RTL sajtótájékoztatójáról

2018. augusztus 16. 16:00 - Ádám // emTV.hu

Kedden délelőtt kellemes környezetben és hangulatban, a Kopaszi-gáton tartotta őszi sajtótájékoztatóját az RTL Magyarország. A rengeteg celeb, híresség, és a csatorna arcai társaságában bejelentett impozáns mennyiségű új és visszatérő műsorok nem okoztak túl nagy meglepetést – érezhetően biztosra ment a csatorna. Mivel az emTVkettőn bővebben is olvashatsz minderről, a következőkben néhány, jellemzően pózolós fotót mutatunk a számomra utólag sem teljesen tiszta elnevezésű, RapidRandi címet viselő eseményről.

fotó: Rácz Tamás / RTL Klub

Tovább
komment
Címkék: RTL RTL Klub

Újra együtt a Vissza a jövőbe szereplői

2018. augusztus 12. 22:30 - Ádám // emTV.hu

A rajongóknak nem kell beugraniuk egy DeLoreanbe, hogy újra együtt lássák a filmsorozat sztárjait! A film szereplői közül Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson és Thomas Wilson pénteken részt vettek a bostoni Fan Expo nevű eseményen, ahol autogramot osztottak, részt vettek egy panelbeszélgetésen, és természetesen közös fotó is készült!

vissza_a_jovobe.jpg

Tovább
komment

David Schwimmer beugrik a Will és Grace-be

2018. augusztus 12. 14:00 - FCs.

A Jóbarátokkal ismerté vált színész a Will és Grace folytatásában egy ígéretes futókaland reményével kecsegtet: az öt epizódos vendégszerepe során a sármos úriember Grace célkeresztjébe kerül. Max Mutchnick, a sikeresen visszatérő széria egyik társzerzője egyéb részletekbe is beavatta a sajtót.

Tovább
komment

Kilencven éve halljuk az oroszlánüvöltést

2018. augusztus 10. 19:05 - Ádám // emTV.hu

Július 31-én volt kilencven éve, hogy először üvöltött fel a Metro-Goldwyn-Mayer híres oroszlánja. Jackie volt a második az állatok királyai közül, akit a stúdió a logóján használt, de az első üvöltés már az övé volt. Az 1924-ben alapított MGM őt mutatta logójában egészen 1956-ig, noha a Szerencsés Leó becenevű állat szívproblémái miatt 1935-ben elpusztult.

Tovább
komment
Címkék: MGM

A macskák és gazdijuk közötti kommunikációt vizsgálták magyar kutatók

2018. augusztus 10. 13:40 - emTV

A macskák és gazdáik közötti kommunikációt vizsgálták az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Etológia Tanszékének kutatói. A százötvenhét macskatulajdonos megkérdezése után megállapították, hogy minél magasabb értelmi képességet tulajdonítanak a gazdák a macskáknak, általában annál több kommunikációról számolnak be kettejük között.

grumpycat.jpg

Tovább
komment
Címkék: Tudomány

A közösség erejére is számít az Űrszekerek

2018. augusztus 09. 14:25 - dselmeczi

Az önkéntes szerkesztőséggel működő Star Trek tematikus sci-fi oldalunk néhány hónapja látványosan a közösségépítés felé mozdult. Házon belül is kíváncsiak lettünk, hogy a csapat miként képzeli el a jövőt, és helyét a rajongói szcénában, illetve a piacon egyaránt. Az Űrszekerek második emberét, Farkas Csabát kérdeztük.

farkascsaba1.jpg

Tovább
komment

Stroke-ja óta először ad élő adásban interjút ma Kulka János

2018. augusztus 07. 12:30 - Ádám // emTV.hu

Kulka János 2016 áprilisában stroke-ot kapott és életmentő műtéten esett át. Jobb karja lebénult, megszólalni nem tudott. Másfél évig kerülte a nyilvánosságot, ám nem rég először a Klubrádiónak, majd az RTL Klub Fókusz című műsorának adott interjút, ugyanakkor élő televíziós adást a mai napig nem vállalt.

Tovább
komment

Zsigmond Tamarával beszélgettem

2018. július 26. 16:00 - Ádám // emTV.hu

Egy rém rendes család, Dawson és a haverok, Dr. House, Felhőtlen Philadelphia. Christina Applegate, Katie Holmes, Jennifer Morrison, Kaitlin Olson és Natalie Portman. Csak néhány cím és név azon sorozatok és színésznők közül, akiknek rendszeresen kölcsönzi hangját, ám a sor hosszan folytatható. A kezdetekről, a magyar szinkronról és annak háttérbe szorulásáról, a magánéletről és a jövőbeli tervekről készült rendkívül jó hangulatú beszélgetés következik a háromgyermekes Zsigmond Tamarával.

Tovább
komment

Így fest Don Kartács az új Kacsamesék sorozatban

2018. július 14. 21:00 - Ádám // emTV.hu

A Disney délután, nálunk Walt Disney bemutatja címmel futó összeállításban látott rajzfilmsorozatok főcímdalainak szövegét a mai napig kívülről fújjuk, ám sokak számára csalódást jelentett a műsorblokk egyik alappillérének felújítása. Az egykor jobb napokat megélt Kacsamesék július 28-i epizódjában felbukkan egy másik sorozat, a Balu kapitány kalandjainak egyik negatív figurája, Don Kartács is.

Tovább
komment

KAP és Janklovics ezúttal a taxisokat spécizte ki

2018. június 23. 16:00 - emTV audió

Folytatódik a Comedy Central minisorozata

Voltak már úszómesterek, pincérek, legutóbb télapó és krampusz, most pedig a volán mögött, taxisokként térnek vissza a Comedy Central szakbarbárjai, Janklovics Péter és Kovács András Péter. Az emTV.hu ellátogatott az új évad forgatására, melyről rövidesen bővebben is beszámolunk, ám addig is, a KAP-pal készült villáminterjúnkat, melyben a humorista például azt is elárulja, hogy mikor döntötte el, hogy taxisokként térnek vissza, és miképp fogadták a tavaly nyári szezont a pincérek, már elérhető a Médiazabálók különleges kiadásában!

mediazabalok_kap.JPG

Tovább
komment