Premierek és folytatások a Comedy Central műsorán

2019. január 09. 16:00 - Ádám // emTV.hu

Mint azt már sok helyütt elmondtam és leírtam, törzsnézője vagyok a Comedy Centralnak. Ennek köszönhetően kívülről tudom az Agymenők végeláthatatlanul loopolt epizódjait, a tényleg nagyszerű promó producerek által készített ajánlókat, és úgy szinte mindent, ami napi huszonnégy órában látható a humorcsatornán. Ezek után talán mondanom sem kell, hogy mennyire várom egy-egy engem is érdeklő sorozat új részeinek felbukkanását. A rengeteg ismétlés között pedig szerencsére rendszeresen vannak premierek, ezért a Viacom kommunikációs vezetőjének küldött levelemben kérdeztem rá egy-két általam is várva-várt sorozat, többek között A Goldberg és Modern család, a Kúria, és Az ifjú Sheldon folytatására.

comedycentral_cover.jpg

Tovább
komment

Új izgalmakat hozott 2018 – év végi visszatekintő

2018. december 29. 16:00 - Ádám // emTV.hu

Az idei év sok szempontból az egyik legizgalmasabb volt az emTV.hu majd' tízéves fennállása óta. Három podcastünk ötféle műsorfolyama indult idén, megrendeztünk öt közösségtalálkozót, valamint rengeteg izgalmas interjút készítettünk színművészekkel és televíziós szakemberekkel. Engedjétek meg, hogy a teljesség igénye nélkül sorra vegyem az év legnépszerűbb bejegyzéseit, és ezzel kívánjak minden Kedves Olvasónknak Boldog Újévet!

usz2_koztal.jpg

Tovább
komment
Címkék: 2018

Megnéztem az RTL új magyar sorozatának első részét

2018. december 18. 19:00 - Ádám // emTV.hu

Drága örökösök januártól hétköznaponként az RTL Klubon

Drága Olvasók! Ha ezt a posztot böngészitek, az azt jelenti, hogy megnéztem az RTL Klub új magyar sorozatának első részét – és most írok róla. A csatorna ugyanis ma mutatta be a sajtónak a január 1-től minden hétköznap 18:50-től látható Drága örökösök című fikciós szériáját, amiről következzék egy szigorúan spoiler-mentes vélemény, a teljesség igénye nélkül.

Tovább
komment

Beültem a Legyen Ön is Milliomos!-ba

2018. december 14. 20:00 - Ádám // emTV.hu

Sajnos nem lettem az, mármint milliomos, de remekül éreztem magam

Az idei év, elsősorban az utolsó néhány hónap igazán izgalmas volt, hála annak, hogy a televíziós csatornák igyekeztek a lehető legtöbbet megtenni azért, hogy mi, újságírók és bloggerek a lehető legautentikusabban megtapasztalhassuk a legkülönfélébb tévéműsorokban való részvételt. Legutóbb, kedden este a Mafilm fóti műtermében rendezett sajtótájékoztatón biztosított lehetőséget a TV2 tíz újságírónak, hogy kipróbáljuk magunkat a január 2-án új kvízmesterrel visszatérő Legyen Ön is Milliomos!-ban.

tv2_loim_gundi.jpg

Tovább
komment

Maori tánccal ünnepelték az Aquaman bemutatóját a kék szőnyegen

2018. december 14. 10:00 - Ádám // emTV.hu

Szerdán este mutatták be a DC univerzum legújabb nagyvásznas hősét Los Angeles-ben. A kék szőnyegen természetesen ott voltak a szereplők, sőt, a közönség örömére Jason Momoát olyan előadóművészek is elkísérték, akik egy új-zélandi ünnepi Haka-val kápráztatták el a rajongókat. Ezt ide kattintva lehet megnézni, fotókat a premierről pedig a cikkben mutatunk.

Tovább
komment
Címkék: Premier Aquaman

Nézd meg Lengyel Tamás első rapvideóját!

2018. december 11. 15:10 - Ádám // emTV.hu

Ez nem kiskarácsony, ez Comedy ünnep!

Karácsony közeledtével ismét alkottak a Viacom promó producerei! Ezúttal a kollégákkal együtt kórust alakítottak, hogy Lengyel Tamás, a Comedy Central csatornahangjának kísérete legyenek, és egy saját rapszámmal kívánjanak boldog karácsonyt nekünk, a nézőknek! A videót szerda délutánig kizárólag az emTV.hu-n láthatjátok!

Tovább
komment

X-Faktor: "Fontosnak tartjuk, hogy ne csak egy tévéműsor legyen"

2018. december 04. 13:15 - Ádám // emTV.hu

Több száz szakember dolgozik azon, hogy az X-Faktor immár nyolcadik évada képernyőre kerülhessen. Tulajdonképpen ezt a munkát fogja össze csapatával Verebély Marcell, az RTL Klub tehetségkutatójának főszerkesztője, aki Kónya Gergely kreatív producerrel együtt menedzseli és koordinálja a műsort. A huszonkilenc éves szakemberrel a harmadik élő show pénteki próbáján beszélgettem.

x_faktor_x.jpg

Tovább
komment

Video on-demand anomália: az RTL válaszolt

2018. november 24. 13:20 - Ádám // emTV.hu

Több olvasónk is jelezte, és magam is tapasztaltam már, hogy a Való Világ 9 powered by Big Brother összefoglalóit követően bár az aktuális rész még a késő este folyamán megnézhető epizódként jelenik meg a műsor oldalán, a link valójában nem vezet sehova, rákattintva 404-es hibakódot mutat. Ha pedig közvetlenül az RTL Most!-on keresünk rá, csak az eggyel előbbi részt találjuk. Az eset csak az aktuális élő összefoglalót követő éjszaka áll fenn, míg napközben már mind a video on-demand platformon, mind pedig a Való Világ oldalán kattintható és nézhető az akkor már előző napi epizód. A hibának se nagyon nevezhető anomália természetesen túlélhető, de azért megkérdeztem az RTL Magyarországot, hogy mizu.

rtl_404.jpg

Tovább
komment

Peller Anna szinkronban: így készül Gloria hangja a Modern családban

2018. november 23. 16:20 - emTV

A Viacom idén tízéves humorcsatornája 2019 elején mutatja be a Modern család kilencedik évadát. A Masterfilm Digital egyik műtermében már készül a Comedy Central szinkronja, Gloria (Sofía Vergara) magyar hangjának, Peller Annának pedig Vági Tibor szinkronrendező egy vidám videóban segített felidézni a karakter magyar virtusban bővelkedő dél-amerikai akcentusát.

pelleranna_vagitibor.jpg

Tovább
komment

Rick és Morty klip érkezett!

2018. november 22. 16:05 - emTV

Szeptember végén pöpec csomagolásban jelent meg a népszerű, itthon a Comedy Central műsorán látható Rick és Morty hivatalos zenei albuma, most pedig a lemez első klipjét is bemutatták. A Clipping nevű kísérleti hip-hop csapat Stab Him In The Throat című, tehát egy torkon döfésről szóló számának – mely egyben a sorozat főcímzenéjének újragondolt változata – vizuálját a Mortis Studio készítette, íme.

Tovább
komment

A Csillagkapu sorozatok magyar hangjaival beszélgettünk

2018. november 16. 18:00 - emTV audió

November 11-én a Stargate Command Hungarian Site hatodik születésnapi rendezvényén vendégeskedtünk, ahová meghívtuk a Csillagkapu SG1 és Atlantisz sorozatok három magyar hangját, Spilák Klárát (Carter), Dózsa Zoltánt (Sheppard) és Turi Bálintot (Ronon), valamint Házi Sándort, aki kisebb kihagyásokkal folyamatosan hangmérnöke volt e két szériának.

ep7.JPG

Tovább
komment