Irány a Mars – játssz a NatGeóval!

2018. november 10. 18:00 - emTV

November 18-án, vasárnap este tíz órakor a második évaddal folytatódik a Mars – Utunk a vörös bolygóra című sorozat a National Geographic csatornán! A majdnem teljes egészében hazánkban forgatott, világszerte népszerű sorozatban többek között olyan kérdésekre keresi a választ, hogy valóban élhetővé válhat-e az ember számára a vörös bolygó, és ha igen, képesek leszünk-e megóvni új otthonunkat, vagy ugyanazokat a hibákat követjük majd el, mint a Földön? A válaszokért nézd a sorozatot, ha pedig szívesen megnyernéd a csatorna által felajánlott ajándékcsomagot, játssz a NatGeo és az emTV.hu közös nyereményjátékán!

irany_a_mars_cover.jpg

Tovább
komment

Kilencvenes évekbe oltott mobilalkalmazások

2018. november 07. 10:00 - emTV

Thomas Ollivier grafikus nemrég kiadott egy olyan képsorozatot, amely egyesíti a nosztalgikus, kilencvenes évekbeli formát napjaink népszerű alkalmazásaival. A Re: Birth, azaz újjászületés, avagy "válasz: születés" kétértelmű fantázianévvel ellátott képsorozat elsősorban a funkció szempontjából közelíti meg a témát: így lett az Instagramból eldobható kamera, a Spotify-ból walkman, vagy épp a Facebookból csipogó. A kattintás után mutatjuk a képeket!

thomasollivier_rebirth_1.jpg

Tovább
komment

Megtaláltuk VV Radics amatőr házi pornóvideóját!

2018. november 06. 13:55 - Ádám // emTV.hu

Még be sem költözött minden lakó a Való Világ 9 powered by Big Brother villájába, egyre másra kerülnek elő a villalakók korábbi szexvideói. S ahogy a tegnapi összefoglalóban láttuk, bár a játékosok már a beköltöző-bulin mindent megtettek azért, hogy a Villa kamerái tizennyolcpluszos tartalmakat rögzíthessenek, itt kint minden a magát a hetero bikának beállító Krisztiánnal kezdődött. Róla órákkal a vasárnapi beköltöző-show után ki is derült, hogy korábban Pumped Gabóval szexelt pénzért, kamera előtt. Az internet ugyanis, ahogy mondani szokták nem felejt, úgyhogy alig telt el fél nap Radics hétfő esti beköltözése óta, máris ráakadtunk az ő amatőr házi pornójára is! Figyelem, felnőtt tartalom!

vvradicsporno.png

Tovább
komment

24 óra a Való Világban – beköltöztem!

2018. november 03. 16:00 - Ádám // emTV.hu

Egy ideje mondogatom már, hogy izgalmas lenne, ha az aktuális Való Világ évad indulása előtt a sajtó munkatársai lehetőséget kaphatnának arra, hogy akár rövid időre is, de beköltözzenek a Villába. Még úgy is, hogy személy szerint nem barátom a trash és a valóságshow. Mi sem jelzi ezt jobban, mint az, hogy az előző, általam követett évad az ötödik volt, vasárnap pedig már a kilencedik szezon indul az RTLII-n. Ettől függetlenül, és persze kívülről nézve, újságíróként és magánemberként is érdekesnek tűnt megtapasztalni a villalétet, ráadásul soha nem gondoltam, hogy erre valaha sor kerül. Egészen addig, míg az RTL Magyarország meg nem keresett, hogy hét, meg nem nevezett kollégával huszonnégy órára én is villalakóvá válhatok.

vv8_5_adam_1.jpg

Tovább
komment

Így ünnepelt a tízéves Comedy Central!

2018. október 17. 12:00 - emTV

Nagyszabású gálán, a tévés szakma legismertebb alakjaival ünnepelte tizedik születésnapját a Viacom humorcsatornája, a Comedy Central. De mit is adott nekünk hazánk ötödik legnézettebb tévécsatornája az elmúlt egy évtizedben? Kultikus vígjátéksorozatok, a hazai stand-up színe-java, új felfedezettek, na és persze számtalan saját gyártású produkció a lakótelepi mackóktól kezdve az improvizációs műsoron át a spicces történelmi hősökig – csak néhány példa a képernyőre került sikerprodukciók közül.

comedy_central_jubileum6.jpg

Tovább
komment

Így vette át és köszönte meg a Comedy Central születésnapi díjait Sheldon, Cartman, Peter Griffin és Beverly Goldberg

2018. október 13. 16:00 - Ádám // emTV.hu

Csütörtökön este, tízévesen és tíznaposan rendezte születésnapi buliját a Comedy Central Magyarország a Hello Baby Barban. Az eszem-iszom, dínom-dánomot megelőzően Litkai Gergely prezentálásában, élőben nézhettük végig a CCB News legfrissebb híreit, ezt követően pedig egy agyament díjátadóra is sor került: az öt kategóriában osztott elismerés közül négyet olyan sorozatsztárok vehették át, mint Beverly Goldberg, Sheldon Cooper, Eric Cartman és Peter Griffin. (Az ötödiket nem meglepő módon maga a Comedy Central kapta.) Ők mindannyian egy beszédben, a tőlük megszokott módon köszönték meg a díjakat, a szpícseket pedig csak most, csak nálunk, csak nektek, a csatorna jó fej, és minden bizonnyal még mindig másnapos munkatársainak jóvoltából, kizárólag az emTV.hu-n Ti is megnézhetitek!

ccb_dij_cover.jpg

Tovább
komment

A SzkiTon beszabadult a Klipszemlére és bezsebelte a közönségdíjat

2018. október 13. 13:00 - Ádám // emTV.hu

A SzkiTon Productions Beszabadultunk a boltba című első klipje nyerte az idei Klipszemle közönségdíját! Ezzel olyan előadókat előztek meg, mint például Majka, Király Viktor, vagy a Wellhello. A fantasztikus rajongói aktivitásnak hála négyszer több szavazatot gyűjtöttek be, mint az utánuk következő, ezzel pedig megkaparintották első díjukat!

szkiton_dij.jpeg

Tovább
komment

Önálló roasttal indult az idei X-Faktor

2018. október 08. 18:00 - Ádám // emTV.hu

Szombat este elindult a nyolcadik X-Faktor évad is, én pedig a premier előtt írt cikkemben megígértem, hogy a műsor után megosztom gondolataim az első casting adásról. Mert hogy véleményem az van, s még ha tévés tehetségkutató lévén bármilyen meglepő is, egészében pozitív, szegény Dóra igencsak pórul járt. El is mondom, hogy miért.

southpark_12x2_britney.jpg

Tovább
komment

Médiazabálók podcast a Star Trek sorozatok magyar hangjaival

2018. október 07. 10:00 - Dave // emTV.hu

Tagadhatatlanul a meghívott színész vendégek jelentik a közösségtalálkozók attraktív faktorát, ráadásul az Űrszekerek szervezőstábja ezúttal sem vette félvállról a vendéglista összeállítását: két visszatérő és két új vendéget prezentálva ismét prominens színtársulatot varázsolt a rendezvény helyszínére. Médiazabálók a Star Trek sorozatok magyar hangjaival.

zabatrek_1.jpg

Tovább
komment

Újraszinkronizáltatja a Family Guy egyes karaktereit a Comedy Central

2018. október 03. 18:00 - Ádám // emTV.hu

Nem rég startolt el a Family Guy tizenhatodik évada a tízéves Comedy Centralon, és nem tudtam nem észrevenni, hogy a visszatérő szereplők hangja megváltozott. Úgy tűnt, mintha a csatornánál már nem foglalkoznának azzal, hogy az Orville-t is jegyző Seth MacFarlene animációs sorozatában feltűnő epizód- és vendégszereplők is a megszokott magyar hangjukon szólaljanak meg. Erre számtalan példa volt már korábban, hiszen emlékezzünk csak, amikor a Family Guy-ban néhány mondatra Dr. House-ként felbukkanó, Hugh Laurie-t is Kulka János szinkronizálta, ahogy a Star Trek: Az új nemzedék szereplői is a hazánkban megszokott hangjukon szólaltak meg. A sort pedig hosszan folytathatnám – és ez a jó Magyar Szinkronért rajongóknak igazi csemegeként szolgált. Megkérdeztem a csatornát, hogy mi történt az eddigi elhivatottsággal, és olyan választ kaptam, amire nem számítottam.

fumguyliveintro.jpg

Tovább
komment

Tordai Teri lánya és Berényi András is Mr. Spockról beszélgetett

2018. október 01. 18:00 - Ádám // emTV.hu

Bár mi is történik, a Magyar Szinkron még mindig hihetetlenül népszerű – kedvenc filmünk vagy sorozatunk kedvelt karaktere, és az őt alakító színész szinte összeforr magyar hangjával. Mondanom sem kell, hogy különösen igaz ez például olyan franchise-okra, mint a Star Wars, a Stargate, vagy éppen a Star Trek. Utóbbit mi is nagyon szeretjük, és az Űrszekerek nevű oldalunk csapatával rendszeresen szervezünk is olyan eseményeket, ahol a közönségnek lehetőse nyílik találkozni a Trek sorozatokban szinkronizáló színművészekkel. Így volt ez vasárnap délután is a Vault 51-ben, ahol az őszi Űrszekerek közösségtalálkozó keretén belül Horváth Lili, Varga T. József, R. Kárpáti Péter és Holl Nándor közreműködésével tartottunk kerekasztal-beszélgetést – és számos egyéb programot.

uszkon3cover.jpg

Tovább
komment