Így edd meg amit főztél – kipróbáltam a Konyhafőnököt

2019. április 29. 13:00 - Ádám // emTV.hu

Fördős Zétől tanultam húst sütni

A Való Világban töltött nap után kipróbálni a Konyhafőnököt volt a második legizgalmasabb feladat számomra, mivel nem csak emberekkel együtt élni vagyok képtelen, hanem bonyolultabb ételek elkészítésére is. Előbbi végül igen kellemes csalódások sorozatával zárult, így hát bizakodva fogadtam az újabb megmérettetést. A feladat nem tűnt könnyűnek; megadott alapanyagokból készült főztünkkel lenyűgözni a ma 19:35-kor visszatérő séfeket.

rtl_akonyhafonok_sajtonap_1.jpg

Tovább
komment

Kipróbáltam a TV2 új game show-ját

2019. április 23. 18:00 - Ádám // emTV.hu

bank egy meglehetősen közkedvelt kifejezés a game show-k világában. Azt sugallja, hogy itt bizony kurva sok pénzt lehet nyerni, ami akár igaz is lehet, már ha ügyesen játszol és van némi szerencséd is. Ezekben viszont az újságíró válogatott sajnos csúfos kudarcot vallott, mégis izgalmas volt kipróbálni a TV2 új játékát, ahol az idő lehet az egyik legnagyobb ellenség.

tv2_abank_andras.jpg

Tovább
komment
Címkék: TV2 Premier A Bank

Élőben néztem végig az alfahímek csatáját

2019. április 18. 10:55 - Ádám // emTV.hu

Ott voltam a Gyertek át! mai adásának felvételén

A Gyertek át! a hazai televíziós műsorkínálat egyfajta üde színfoltja számomra, ahol a magánéletüket is sokszor kibeszélő celebeken röhöghetünk egy jót, miközben Balázs szétszívatja őket. Ennek ellenére sincs szekunder szégyen, laza és szórakoztató show ez, ahol még a lufikúrás sem tabu. Aki szereti az ilyesmit, az nyilván jól szórakozik a műsor humorán – és bevallom, én ilyen vagyok. Az RTL pedig volt olyan kedves, és néhány héttel ezelőtt beengedett az április 18-án adásba kerülő alfahímek csatájának felvételére.

rtl_gyertekat_5x9.jpg

Tovább
komment

Éld át, milyen Konyhafőnök versenyzőnek lenni!

2019. április 17. 17:00 - emTV

Sárközi Ákos, Rácz Jenő és Fördős Zé versenyt szerveztek a Konyhafőnök konyhájában egy sajtóesemény keretein belül, hogy az újságírók  is átéljék, milyen a csapataikban főzni. Az eseményen, melyről hamarosan részletesen is beszámolunk, Ádám is ott volt, a főzésről készült videót pedig már most megnézhetitek! Három csapat, tizenkét versenyző, egy főétel és hatvan perc. Az óra pedig indul: MOST!

konyhafonok_sajtonap_21.jpg

Tovább
komment

Hétfőn is dörrent a Comedy Central

2019. április 14. 18:00 - emTV

Hétfőn este tíztől ismét jelentkezik Villám Géza műsora a Comedy Centralon, melyben egyebek mellett ismét a világűrre vetünk néhány pillantást, de szóba kerül a lengyelországi Auchanban árult náci jelképes táska is. Ahogy az lenni szokott, nálunk ismét belenézhetsz a hétfői Heti Dörgésbe, hamarosan pedig részletesen is beszámolunk arról, hogyan készül a humorcsatorna late night show-ja, mivel néhány résszel ezelőtt az emTV.hu is ott volt a felvételen!

Tovább
komment

Ma este érkezik a heti adag dörgés – nézz bele nálunk!

2019. április 08. 11:20 - emTV

Ma este tíztől ismét jelentkezik Villám Géza műsora a Comedy Centralon, melyben egyebek mellett Dúró Dóra szexuális felvilágosítása is megkapja a magáét, és megtudhatjuk azt is, hogy ki is az a migráns. Ahogy az lenni szokott, nálunk ismét belenézhetsz a hétfői Heti Dörgésbe, hamarosan pedig részletesen is beszámolunk arról, hogyan készül a humorcsatorna late night show-ja, mivel néhány résszel ezelőtt az emTV.hu is ott volt a felvételen!

hetidorges_migrans.jpg

Tovább
komment

Átalakul a Comedy Central – helyét az Agymenők TV veszi át

2019. április 01. 10:40 - emTV

Aki figyelemmel kíséri a Comedy Central adását észrevehette, hogy az utóbbi időben nem lehetett úgy odakapcsolni, hogy ne a kockasorozatból romantikus szitkommá változott széria valamely epizódja menjen épp. Tekintve tehát a műsorstruktúra ez irányú erőteljes eltolódását, nem ért minket váratlanul, hogy mostantól szinte csak és kizárólag Agymenők részeket vetítenek majd. Az emTV.hu ugyanis csatorna közeli forrásokból hozzájutott a mától adásba kerülő promókhoz, amikből egyértelműen kiderül, hogy jelenlegi formájában búcsúzhatunk a több mint tízéves magyar Comedy Centraltól – érkezik helyette az Agymenők TV.

tbbt_proton_logo2.jpg

Tovább
komment

Ismét dörrent Villám Géza – nézz bele nálunk!

2019. március 31. 14:30 - emTV

Hétfőn este újra zakatol a szóvicc vonat, az ezresek pedig csak úgy záporoznak a Lölö-bögrébe, amikor Villám Géza egy názás hír kapcsán ismertetni kezdi a klasszikus filmek bőr- és nemibeteg feldolgozásainak címeit. A Heti dörgés hétfőn este tíztől látható epizódjában viszont szemünket nem csak az űrre és a herpeszre vetjük rá, hanem orosz barátainkra is. Nézz bele nálunk a Comedy Central late night showjának hétfői adásába!

heti_dorges_orosz_befolyas.jpg

Tovább
komment

Varga Ferenc Józseffel beszélgettem

2019. március 29. 13:40 - Ádám // emTV.hu

Médiazabálók Podcast

Karinthy-gyűrűs, valamint többszörös Bonbon-díjas humorista és kabarészerző, az ATV-n futó Aradi-Varga Show egyik alkotója és címszereplője, a Rádiókabaré állandó fellépője, a legfoglalkoztatottabb humoristák egyike. Szakmáját tekintve angol tanár és idegenvezető, tajvani feleségével pedig az interneten ismerkedett meg. Szeret az utcán lófrálni és gitározni, a nevét illetőleg pedig kétharmaddal látta meg a napvilágot Stuttgartban.

vfj.jpg

Tovább
komment

Holnap jön a heti adag dörgés – nézz bele nálunk!

2019. március 24. 18:00 - emTV

Hétfőn este tíztől ismét jelentkezik Villám Géza műsora a Comedy Centralon, melyben egyebek mellett a harmincéves interneten kívül ezúttal Puzsér Róbert, és a McDonald's házhozszállítása is megkapja a magáét. Ahogy az lenni szokott, nálunk ismét belenézhetsz a hétfői Heti Dörgésbe, hamarosan pedig részletesen is beszámolunk arról, hogyan készül a humorcsatorna late night show-ja, mivel néhány résszel ezelőtt az emTV.hu is ott volt a felvételen!

Tovább
komment

Kiosztották a Televíziós Újságírók Díját

2019. március 24. 10:00 - emTV

Tizennégy kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 20-án este a Budapest Music Centerben. A legjobb női műsorvezető Liptai Claudia lett, Istenes Bence kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Majoros Péter Majkát a zsűritag kategóriában díjazták, Kovács Patrícia és Thuróczy Szabolcs a legjobb színésznő, illetve színész díját vehette át, Danis Lídiát pedig a legjobb mellékszereplőnek választották.

tud19_cover.jpg

Tovább
komment

Nézz bele a ma esti Heti dörgésbe!

2019. március 18. 16:00 - Ádám // emTV.hu

Ma este is jelentkezik Villám Géza, és bedörrenti a heti adag late nightot az agyunkba, hogy onnan a szánkon át, nevetés formájában távozzék. A hétfői adásban a demográfiai szájbarágó mellett megtudhatjuk mi is az a papplikáció, és ennek kapcsán húszezer forint landol majd a Lölö-bögrében, úgyhogy valóságos szóvicc-cunami is várható. Nézz bele a ma este tíz órakor kezdődő adásba nálunk!

Tovább
komment