Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A TV2-n indul Berkivel az Éden Hotel

Éden Hotel a TV2-n, Éden Éjjel a SuperTV2-n

2015. január 23. - emTV.hu

tv2.jpgFebruár 23-án a TV2-n startol a tévénézők egyik kedvenc reality-je, az Éden Hotel Berki Krisztián vezetésével. A stratégiai valóságshow forgatása november óta zajlik Costa Ricán, ahol tengerpart, pálmafák, luxushotel biztosítja a paradicsomi körülményeket a játékosoknak.

A műsorban nem a nézők szavazatai, hanem a szereplők közt zajló napi történések, konfliktusok alakítják a végkifejletet: a játék folyamán bármi megtörténhet, régi szereplők távoznak, újak érkeznek, alaposan felborítva a már kialakult érzelmeket és erőviszonyokat.

A TV2-n sugárzott legfrissebb epizódok után késő este a SuperTV2-n lesz látható a reality kísérő műsora Éden Éjjel címmel, melyben háttér információk, kimaradt jelenetek – köztük pikáns tartalmak – várják a nézőket. Közvetlenül a kísérő műsor után a SuperTV2-n azonnal indul az Éden Hotel aznapi ismétlése, ezúttal kitakarás és kisípolás nélkül, megmutatva mindent, amit a TV2-n nem láthattak a nézők.

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr687102517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása