Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Mogács Dániel ma legális agymosásba kezd

Folytatódik a Comedy Club a magyar humorcsatornán

2016. május 06. - emTV.hu

comedy_central.jpgMi a köze a fizikának a zsírleszíváshoz? Többek között erre a kérdésre is választ kapunk Mogács Dániel zseniálisan cinikus stand-up estjében, amellyel ma este lecsap a Comedy Central nézőire. Lesz képes prezentáció és természetesen jön Dr. Mogács is, hogy népbutítson!

A népszerű humorista képes prezentációval kísért előadását, a Dr. Mogács országos népbutító kampányt nézve kötelezően ajánlott a papír-ceruza használata, hiszen bőven lesz jegyzetelni és tanulni való. A népszerű standupos önálló estjén többek között arra a kérdésre is választ kaphatunk, hogy ha amúgy is "csak 6%-át használjuk az agyunknak, akkor meg már minek" használjuk azt egyáltalán. Teszi mindezt teremtménye, a globális fogyasztói társadalmat működtető Dr. Mogács bőrébe bújva, akit a pénz motivál és csak saját magának akar jót. Népbutító kampányának célja a totális agymosás, hiszen a barom-méter is alátámasztotta: túl sok az intelligens gondolkodó ember a közösségben. Pedig ahogy a doktor is megmondja: ezt "nem szégyellni kell, hanem tenni ellene".

Erre pedig az egyik legjobb eszköz a mobiltelefon. "Nagyon fontos szerszám, a saját kis világodba bele tudsz menni, nézegeted. Ne zavarjon, hogy olyan vagy, mint az esőember és hogy két napja nem gördült fölfele a szemed. Ne zavarjon téged, nyugodtan húzogassad csak, addig se bántasz senkit. Teljesen normális a mai világban, hogy elutazol a Tádzs Mahalhoz és csak otthon nézed meg" – magyarázza Mogács Dániel, aki ma este a Comedy Clubban attól sem riad vissza, hogy bevegye a láthatatlanná tévő kapszulát, gondolatolvasással vallomásra bírja közönsége egy tagját és fizikai kísérletnek vessen alá egy vízilovat.

Mogács Dániel: Dr. Mogács országos népbutító kampány premier ma 21:00-kor a Comedy Central műsorán!
ismétlés szombaton 9:30-kor és vasárnap 19:00-kor

emTV.hu // Red Lemon Media // fb-fotó: Nánási Pál

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr748691384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása