Családi szombatok júniusban a Paramount Channelen

2016. június 02. 11:55 - emTV

Szórakozás minden korosztálynak

paramount.jpgA hétvégét általában a legtöbben a családnak szentelik, amikor a szabadidő kellemes eltöltése, a közös programok és a minőségi szórakozás kerül a középpontba. A Paramont Channel ezért a júniusi szombatokon a család minden tagjának remek kikapcsolódást jelentő filmekkel jelentkezik.

kemkolykok.jpg

A Paramount Channel legutóbbi nagy sikerű családi hétvégéje után júniusban ismét a famíliáknak kedveskedik: minden szombaton a legjobb családi filmeket hozza el a nézőknek, és ezek között mindenki megtalálja a számára érdekeset. Június 4-én érkezik a Fuss, ha kedves az életed, Charlie Brown! animációs kalandfilm Snoopy-val, a gyermekek nagy örömére. A híres beagle karakterét szinte mindenki jól ismeri, és habár a képregények világában már közel hetven éves, a képernyőn fiatalos lendülettel veti bele magát a kalandokba. Charlie Brown, Linus, Patty, Marcie és Woodstock társaságában ezúttal külföldi cserediákként vág neki a nagy európai útnak, ami az örök álmodozó kutyus kalandvágyát nem elégíti ki. Június 11-én ezért emberbarátjával együtt egy nyári táborba utazik a Jó utat, Charlie Brown, és vissza se gyere! című filmben, ahol egy tutajversenyen csaló kutyákkal is versenyre kel.

A békahercegben a fiatal Helen Hunt is feltűnik: a Grimm-testvérek meséjén alapuló 1988-as amerikai-izraeli filmben nem a csupaszív Zora hercegnőt alakítja, hanem annak gyönyörű és gonosz testvérét, Henriettát. Az Oscar-díjas színésznő szerepe szerint mindent megtesz az ellen, hogy Zora a béka segítségével be tudja bizonyítani: ő az igazi hercegnő.

A júniusi családi szombatokat a Paramount Channel olyan filmekkel zárja, mint a Kémkölykök vagy a Kettőn áll a vásár Mary-Kate és Ashley Olsennel, valamint Kirstie Alley-vel és Steve Guttenberggel.

Családi szombatok júniusban a Paramount Channel műsorán!
szombaton 13:.20 Fuss, ha kedves az életed, Charlie Brown!, majd Casper // június 11. 12:50 Jó utat, Charlie Brown, és vissza se gyere!, majd Lakat alatt // június 18. 12:55 A békaherceg, majd Spinédzserek // június 25. 12:45 Kémkölykök, majd Kettőn áll a vásár

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr828770228
süti beállítások módosítása