Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kálmán Olga a HírTV-hez igazol

Mindeközben az ATV elkezdett jobbra tolódni

2016. december 17. - Ádám // emTV.hu

Ahogy azt már a kvótakampány alatt tapasztalhattuk, a szintén erősen menekültellenes retorikát folytató, magát keresztény felekezetnek(!) tartó Hit Gyülekezete tulajdonában álló ATV, melyet a szekta vezetője, Németh Sándor fia, Németh Szilárd irányít, erőteljesen elkezdett jobbra tolódni.

Tovább

Küzdelem és verejték az RTL Spike műsorán

Különleges sportok a harcművészetek világnapján

A küzdelem és a harc emberi lényünk állandó velejárója, legyen szó szellemi, vagy fizikai viadalról. A harcművészetek és küzdősportok nem csak testi megpróbáltatást jelentenek a sportolóknak, hanem spirituális munkát is. Ma van a harcművészetek világnapja, és Bellator MMA az RTL Spike-on.

Tovább

Sonequa Martin-Green lehet az új Star Trek sorozat főszereplője

The Walking Dead szereplő lesz a USS Discovery parancsnoka?

Az EW úgy tudja, Sonequa Martin-Green kapta a főszerepet a májusban érkező új Star Trek sorozatban, a Discovery-ben. Az információk szerint a The Walking Deadben Sashát játszó színésznő alakítja majd a hajó parancsnokát. A gyártó CBS Television Studios nem kommentálta a lap értesülését.

Tovább

Újra játssza a halszagú dalt a Petőfi

Amíg a 444 firtatni nem kezdte, mindössze tizenegyszer adták le

December elején írta meg a 444, hogy csak a forradalom évfordulój a közeledtével vette fel játszási listájára és kezdte sugározni a Petőfi Rádió az Egy szabad országért című halszagú dalt, és mindössze tizenegyszer adta csak le. A cikknek lett eredménye, már ki is adták a parancsot: a dalt játszani…

Tovább
süti beállítások módosítása