Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Wars-hoz hasonló filmes univerzum a Star Treknek?

Heti Trek-szemle

2017. január 15. - Ádám // emTV.hu

Néhány ezer szerencsés rajongó ezekben a percekben is egy luxushajóúton vesz részt, májusban pedig érkezik az új sorozat, a Discovery. Doug Jung szerint a Star Trek univerzuma számtalan ki nem használt potenciál rejt; többek között lehetőséget kínál mellékszálak…

Tovább

Ma ér véget az egyhetes luxushajóút a Star Trek színészeivel

A következőre egy évet kell várni, a legolcsóbb jegy hatszázezer forint

Idén szervezték meg először azt az egyhetes Star Trek: The Cruise névre keresztelt luxushajóutat, melynek során mintegy kétezer-háromszáz rajongó és vagy tucatnyi Star Trek- színész utazik a Norwegian Pearl luxus óceánjáró fedélzetén Miamiból a mexikói Cozumelen át a Bahamákra (és vissza).

Tovább

Ma indul a Family Guy új évada

Demiért Ábellel reklámozzák az új évadot

A tizennegyedik évad számos szempontból különleges lesz, hiszen olyan sztárvendégek ugranak majd be Griffinékhez, mint az Emmy- és Tony-díjas Glenn Close, az Al Bundy-ként legendássá lett Ed O’Neill, vagy éppen a One Direction énekesei. A premierhez a csatorna remek Ábeles promót készített!

Tovább

Lehet, hogy ez lesz a Star Trek: Discovery főcímzenéje?

Arról pletykálnak, hogy egy "Final Frontier" fantázianevű kompozíció lesz az

Bár manapság már csak felteszik a címet és indul a sorozat, de szinte biztosra vehető, hogy a májusban érkező új Star Trek széria hagyományos, instrumentális főcímzenét kap majd. Most arról pletykálnak, hogy egy "Final Frontier" fantázianevű kompozíció lesz a főtémája, íme:

Tovább
süti beállítások módosítása