Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Terápia októbertől az HBO-n

Magyar gyártású sorozat, amit nagyon várunk

2012. július 21. - Flankerr

hbo.jpgA külföldi és magyar kábelcsatornák az utóbbi években felfedezték, hogy nézőik/előfizetőik megtartásához, újak rekrutálásához az egyik legjobb eszköz a MINŐSÉGI saját gyártású műsor. A maga műfajában ilyen volt az Éden Hotel, az HBO pedig a TársasJátékkal tett le komoly belépőt az asztalra.

Már tavaly lehetett tudni, hogy Mácsai Pál főszereplésével új sorozat gyártásába kezdett a magyar HBO. Terápia néven egy pszihoterapeuta munkás napjait követhetjük, minden nap más pácienssel: majd ő is felkerekedik, hogy egy visszavonult kollégájával ápolja a saját lelkét is. A cím és az alaptörténet tudatos választás: az izraeli Betipul című sorozat alapján az amerikai HBO 2008- 2010 között In Treatment néven már elkészített egy hasonló produkciót. Amely többek között Emmy-t, Golden Globe-ot és WGA díjat is nyert.

A magyar változat szereplői között találjuk Marozsán Erikát, Nagy Ervint, Sztarenki Dórát, Szamosi Zsófiát és Nagy Zsoltot Csákányi Erikát, Fűr Anikót: és a készítők, írók, dramaturgok, rendezők között se kezdő zöldfülűek vannak. Érdemes itt, vagy itt tájékozódni. Ami engem végleg meggyőzött, azok a friss karakter promó videók, amiket lentebb lehet megtekinteni. Alig több mint egy perc, de több színészi játék és minőség sugárzik belőlük, mint egy teljes évad Marslakók-ból vagy Haction-ből.

A negyven részes Terápia sugárzása októberben indul az HBO-n. Én ott leszek a rajtnál, és meg is írom majd tapasztalataim, hogy kedves olvasóink is tájékoztatva legyenek. Mert mindent a nézőkért.

facebook_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr754669417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása