Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (péntek)

21:00 Elit egység (SuperTV2)

2012. november 30. - Flankerr

ajanlo.jpgA kanadai CTV 2008-ban kezdte el sugározni a Flashpoint című sorozatát, amelynek sugárzási jogát később az amerikai CBS is átvette. Ebben egy fikciós rendőrségi speciális beavatkozó kommandós egység (SWAT) bevetéseit, és a tagok életét láthatjuk. Ezzel a felütéssel indul ma 21:00-kor az Elit egység a SuperTV2-n.

A sorozat a TV2 nézőknek ismerős lehet, ott már lement két évad: remélhetőleg itt már tovább jut-e a sugárzás. A szériát sokat dicsérik, főleg a valósághű karakter- és akcióábrázolások miatt, valamint hogy nem a világ ellen felesküdött szuperellenfelek, hanem a hétköznapi élethez sokkal közelebb álló "ellenségek" ellen vetik be őket: legyen az egy féltékeny férj, vagy a kirúgása miatt túszt ejtő irodista. Az egység tagjai se pezsgőt bontanak minden bevetés után, hanem bizony komoly hatással vannak rájuk az ott történtek.  Most kezdték el az utolsó, ötödik évad sugárzását, hetvenöt résszel fog véget érni a történet, normális lezárással.

Az ajánlási faktor 4/5, egy esélyt bőven megér.

4.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr604938318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása