Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ismét nagykövetet keres a világhírű tervező

Második évaddal érkezik Diane von Fürstenberg reality-je

2015. szeptember 11. - emTV.hu

e_entertainment.jpgStílustanácsadás, divatötletek, mesés feladatok és hét eltökélt nő, akiknek legfőbb álma, hogy a DVF márka következő nagykövetévé váljanak. Diane Von Fürstenberg divatikon házában ma este kiderül, megvan-e bennük minden, hogy a legendás márkát képviselhessék.

dvf_s2.jpg

Egy csoport sikeréhes nő versengésén keresztül mutatja be a csillogó és ikonikus márka világát a House of DVF. Divatbemutatók, páratlan események világszerte, amelyeken keresztül a saját brand megalapításáról álmodó versenyzők új kihívásokat tapasztalhatnak meg, miközben folyamatosan kihívások elé állítják őket.

Diane Von Fürstenberg az első évad nyertesével, Brittany Hamptonnal együtt tér vissza, hogy segítsen a lányoknak céljaik elérésében, hiszen náluk jobban senki nem ismeri a szakma szépségeit és buktatóit. Jessica Joffe stílusszerkesztő és Stefani Greenfield kreatív márkaigazgató szintén feltűnik a sorozatban, hogy szakmai útmutatásokkal segítsék a lányokat.

"A House of DVF második évada nem csak szórakoztató és informatív, de egyúttal betekintést enged a nézőknek a divatvilágba is. Továbbra is arra biztatom a hölgyek generációit, hogy olyan nőkké váljanak, amilyenekké mindig is szerettek volna" – árulta el a márka névadója, aki csapatával arra inspirálja a szebbik nemet, hogy kövessék az álmaikat és maradjanak függetlenek.

Céljaik elérése érdekében a versenyzőknek önállóan és csapatban is bizonyítaniuk kell majd. Meg kell mutatniuk Diane-nek, a márka hogyan inspirálja őket, emellett a DVF őszi divatbemutatója alatt kapcsolatban kell lenniük a közönséggel, a közösségi média felületeinek segítségével. Bostonban részt vesznek egy DVF vásáron és megtapasztalhatják, milyen érzés amerikainak lenni Párizsban. A divat fővárosában fotóikkal bekerülhetnek a híres Madame Figaro magazinba is, amelynek Diane a vendégszerkesztője.

A lányoknak minden apró részletre ügyelniük kell, amikor a legújabb DVF menyasszonyi kollekciót mutatják be Párizsban; és akkor is ki kell tartaniuk, amikor visszakísérik Diane-t a CFDA díjátadó ünnepségre New York-ba. Az éves DVF díjátadón nemzetközi hírességek és a szakma kiválóságai előtt kell brillírozniuk, majd egy szerencsés versenyzőt Diane meghív a Met Gálára, ahol a sztárok az általuk tervezett darabokat is viselik majd a vörös szőnyegen.

A divat világában azonban nem minden a csillogásról szól, mert a sikerhez barátságokon, szövetségeken és kudarcokon át vezet az út. Dráma és fényűzés nyolc részben, a House of DVF legújabb szériájában.

House of DVF második évad – szeptember 11-én 20 órától az E! Entertainment Channel műsorán!

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr967777002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása