Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Gyökeres változás jöhet az RTL kommunikációjában

Távozik a csatorna kommunikációs osztályvezetője és sajtókapcsolati vezetője is

2017. augusztus 25. - emTV.hu

Újraszervezi kommunikációs tevékenységeit az RTL Magyarország. Révész Zsuzsa kommunikációs osztályvezető és Pécsi Norbert Sándor sajtókapcsolati vezető saját kérésére távozik – adta hírül a csatorna. Révész Zsuzsa közel tizennyolc éve felelt az RTL Magyarország kommunikációjáért. A most induló televíziós szezon sajtókommunikációs feladataiban a Red Lemon Média segíti a médiavállalatot.

rtl_klub_ill.jpg

Számos sikeres kampány mellett Révész Zsuzsa nevéhez fűződik például az RTLII bevezető kampánya és az RTL Arany Pengével is kitüntetett úgynevezett csirkés kampánya is.

"A felnőtt életem eddigi részét a legjobb televízióban, a legjobb kollégák között, a legjobb képernyősökkel együtt dolgozva tölthettem el. Köszönöm nekik, hogy így lehetett. Mi ez, ha nem szerencse? Szerintem…" – mondta.

Több mint két év után távozik Pécsi Norbert Sándor sajtókapcsolati vezető is: "Nagyszerű és mozgalmas időszakot élhettem át az RTL Magyarország sajtókapcsolati vezetőjeként, de most új kihívásokat keresve távozom. Sokat köszönhetek az RTL-nek, például a családomat, és ezt soha nem felejtem el."

A most induló televíziós szezon sajtókommunikációs feladataiban augusztus 28-tól a szakmában jól ismert Red Lemon Média segíti az RTL Magyarországot.

A kommunikációs feladatok átszervezésében (amely a B2B és belső kommunikácós területeket, valamint a talent-managementet is érinti) valamint a hosszú távú stratégia kialakításában Kovács András Péter vezérigazgatói tanácsadóként július 1. óta vesz részt, aki ezt megelőzően a Magyar Telekom Lakossági Marketingkommunikációs területein, a Budapest 2024 Olimpiai és Paralimpiai Pályázat nemzetközi kommunikációján, illetve a Magyar Turisztikai Ügynökség marketingkommunikációs stratégia- és kampányfejlesztésén dolgozott.

A műsormarketing- és sajtókommunikációs terület működését továbbra is Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes felügyeli. "Révész Zsuzsa majd két évtizedes tevékenysége meghatározó jelentőségű volt az RTL Magyarország műsorkommunikációjában és márkaépítésében. A nevéhez fűződő sikeres, innovatív kampányokat felsorolni is nehéz lenne. Sok sikert kívánok neki a továbbiakban is. Köszönöm Pécsi Norbert Sándor munkáját is, aki sokat tett az RTL Magyarország sajtókommunikációjáért a változásokkal teli elmúlt két évben.

Örülök, hogy Kovács András Péter csatlakozott hozzánk a nyáron. Az elmúlt hetek tapasztalati alapján biztos vagyok abban, hogy András jelentősen hozzájárul majd a kommunikációs tevékenységünk átalakításához a megváltozott, újfajta kihívásokkal teli kommunikációs térben" – Kolosi Péter, vezérigazgató-helyettes.

emTV.hu // M-RTL

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8112779184
süti beállítások módosítása