Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új vezetők a NeoFM élén

A rádiót üzemeltető FM1 Zrt. vezérigazgatója Németh Tibor lett

2012. július 25. - radiosite.hu

neofm.jpgA tulajdonosváltással új vezetőket kapott a NeoFM. Az új menedzsment célja, hogy a rádió szakmailag is egyedülálló csapatával, a rádió arculatának megváltoztatása nélkül, a hallgatók megtartásával, sőt, újak megszerzésével tovább erősítse a Neo piaci helyzetét

neofm_illusztracio.jpgA rádiót üzemeltető FM1 Zrt. vezérigazgatója Németh Tibor lett. Személye képviseli a tulajdonost, és egyben felügyeli a cég ügyeit, valamint gyakorolja a munkáltatói jogokat. Németh húsz éve dolgozik az üzleti szférában, többéves cégvezetői tapasztalattal.

A rádió szakmai munkájáért, irányításáért, piaci pozíciójának erősítéséért Berényi Attila - a rádió korábbi hírigazgatója, mostantól mint vezérigazgató-helyettes - felelős. Berényi húsz éve, Szegeden kezdte rádiós pályafutását. Hírszerkesztő-műsorvezetőként dolgozott a Danubius Rádióban, majd a Sláger Rádió hírigazgatójaként tevékenykedett, később a Juventus Rádióban volt hírigazgató. A rádiós szakember majd' egy éve a Neo hírigazgatójaként dolgozik, nevéhez fűződik a rádió hírstruktúrájának teljes megújítása és vezetése alatt nyerte el a NeoFM hírszerkesztősége a Magyar Szóvivők Országos Egyesülete által életre hívott, a "hiteles és kiegyensúlyozott tevékenységért" járó sajtódíjat.

Az új menedzsment harmadik tagja dr. Mezei László, hozzá a rádió jogi ügyei tartoznak. Az új vezetők fő feladata egyben, hogy a múltból örökölt problémákat minél hamarabb megoldják, és a cég partnereivel korrekt és gyors egyezségre jussanak a vitás kérdésekben

Radiosite.hu

radiosite_v3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr534676446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása