Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Íme az idei X-Faktor versenyzői

Kialakult a Mentorok Házának mezőnye

2012. október 01. - emTV.hu

x_faktor.jpgA Tábor két epizódja alatt százharmincról huszonötre csökkent azoknak a produkcióknak a száma, amelyek folytathatják az idei X-Faktor-t. Ezúttal két változtatás is történt az eddigi két évadhoz képest.

xf2102_lanyok.jpgA lányok mezőnyét különösen nehéz volt összeállítani, hiszen nem hat, hanem hét versenyzőben is látták azt a bizonyos x-et. Így a mentorok hét lányt engedtek tovább a Mentorok Házába, amely az utolsó próbatétel a legjobb tizenkettőbe jutás előtt.

A lányok mentora idén Malek Miklós lesz. Kvaka Andrea, Pál Loretta, Danics Dóra, Balla Réka, Antal Tímea, Jáger Kinga és Csobot Adél már a Mentorok Házában bizonyíthat legközelebb.

xf2102_28felettiek.jpgAzonban nem ez volt az egyetlen meglepetés, hiszen a kategóriák között is változás történt. Idén először megemelték a korhatárt így a 28 év felettiek is próbára tehetik magukat. A négy mentor közül Keresztes Ildikó kapta ezt a kategóriát, vezényletével tovább küzdhet a Mentorok Házában Lass Bea, Kovács Erika ’Keri’, Horváth Sándor, Kiss Ernő Zsolt, Zámbó Krisztián és Kovács László Stone.

A fiúknál is hat tehetséges versenyző jutott tovább a Mentorok Házába. Fehér Zoltán, Meggyes Csaba, Szabó Dávid, Oláh Gergő, Nagy Szilárd és Ekanem Bálint Emota Geszti Péternek mutathatja meg a Mentorok Házában, hogy mire képes még.

xf2102_fiuk.jpgA csapatoknál igazán színes formációk jutottak tovább a következő megmérettetésig. Továbbra is versenyben van a Kolosai Ferenc Vilmos-Feng Ya Ou Ferenc-Szerémy Dániel által alkotott formáció, a Wonderfool, ahogy a Galambos Péter-Lőkös Kinga-Kelemen Örs trió is a legjobb huszonöt között folytathatja Spirit néven. A Katona-testvérek - Katona Réka-Katona Fanni-Katona Petra - által alkotott Soldiers, a P.J.Z. - Csonka Tamás-Csikja Richárd – a Like - Molnár Szulita- Barnicskó Valéria-Gubik Petra – valamint a ByTheWay - Patocska Olivér-Szikszai Péter-Rétvári Péter – is a Mentorok Házába jutott, ahol a csapatok Nagy Ferónak adhatnak számot tudásukról.

xf2102_csapatok.jpgSzombaton és vasárnap folytatódik az X-Faktor a Mentorok Házával, ahol kiderül, kik azok, akik egy héttel később már az élő show-k során bizonyíthatják tehetségüket az X-Faktor harmadik szériájában.

RTL Klub / emTV.hu

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr54812710

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2012.10.01. 10:30:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása