Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (hétfő)

Showder Klub X, 22:35, RTL Klub

2012. október 29. - Flankerr

ajanlo.jpgImmáron több mint öt éve, hogy a Litkai Gergely stand-up pápa által alapított Dumaszínház és a Humorfesztivál ingujjából kibújtak a nagydumás legények és hölgyek, és azóta szórakoztatnak bennünket tévéműsor formájában is. Bödöcs Tibort, Kőhalmi Zoltánt, Kovács András Pétert, Hadházi Lászlót, Kiss Ádámot és a többieket senkinek se kell bemutatni. Ezzel a felütéssel kezdődik ma 22:35-kor a Showder Klub 10. évada az RTL Klub-on.

Sokan támadják a fellépőket azzal, hogy a tévében olyan anyagokat adnak elő, amit máshol (Rádiókabaré, Kabaréklub, Comedy Central bemutatja, élő fellépések) már elmondtak. Ez teljesen jogos kritika, de két dolgot figyelembe kell venni. Elsőnek azt, hogy egy tévéadásba érthetően mindenki szeret már lecsiszolt, „biztosan működő”, kiforrt műsorral menni. Másodiknak azt, hogy a felsorolt fórumokon néhány száz, ezer, tízezer hallgatóhoz, nézőhöz lehet eljutni, ami nem vethető össze egy Showder Klub adás 5-6-700 ezres nézettségével. Az ajánlási faktor 4/5.

4.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr654877147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása