Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (kedd)

20:00 Nancy ül a fűben VIII (HBO Comedy)

2012. december 04. - Flankerr

ajanlo.jpg2005 nyarán kezdte el a CBS kábeladója, a Showtime vetíteni a Weeds című sorozatot. Ebben a fél óra hosszúságú dramedy-ben egy frissen megözvegyült két gyermekes anyuka a családja eltartásához felcsap marihuána terjesztőnek, ami aztán komoly következményekkel jár. Ezzel a felütéssel kezdődik ma 20:00-kor a Nancy ül a fűben (Spangli) utolsó, nyolcadik évada az HBO Comedy-n.

A drámai történések és poénok különös keveréke a Weeds, ami gyorsan megnyerte a nézőket és a kritikusokat. A nézettsége csatornacsúcsot döntögetett, a főszereplő Mary-Louise Parker pedig többek között Golden Globe-ot nyert alakításáért. A rajongók szerint a hatodik és hetedik évad már nem volt az igazi, de aki eddig kitartott, nyilván megnézi az utolsó évadot is. Az ajánlási pontszám 4/5, a Weeds egy jó sorozat.

4.jpgzzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr1004946881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása