Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hírösszefoglaló

Amikről nem írtunk részletesebben, tehát szinte minden

2013. augusztus 16. - emTV.hu
  • Negyvenhárom éves korában elhunyt Lisa Robin Kelly. A színésznőt nálunk főleg az Azok a '70-es évek show-ból ismerhették, amelyben a főhős szexi, gonosz nővérét, Laurie Formant alakította.
  • Szeptember 12-én visszatér a TV2 képernyőjére a Mr és Mrs. A sztárpár-show műsorvezetői ezúttal is Liptai Claudia és Tilla lesznek.
  • Október közepétől vasárnap esténként az RTL Klubon jön a Vundersőn és Zuperszexi. Sebestyén Balázs és Vadon Jani mindent és mindenkit elővesz, aki nem elég Vundersőn vagy Zuperszexi.
  • Új, hírességekkel, humorral fűszerezett zenés showműsort indít az RTL Klub 2014 tavaszán. A Your Face Sounds Familiar főszereplői ezúttal hazai, a zenei életből ismert személyiségek, akik legendák bőrébe bújva mutatják meg, hogyan tudják az adott ikont megszemélyesíteni, illetve közkedvelt slágerét, egyedülálló mozgását és gesztusait színpadra vinni.
  • Ön hányszor szerelmeskedik egy héten? És rendben működik a párkapcsolata? A Spektrum augusztus 26-tól, minden nap este tíz órakor jelentkező új sorozata, a 7 nap szex megmutatja, hogy a rendszeres együttlétek milyen sokat tudnak tenni a fásult hétköznapok ellen, és még egy önismereti tréninggel is felérnek.
  • Milyen hatással van a tengerparti városokra szerte a világon, ha egy Manhattan nagyságú jégdarab leválik az Antarktiszról? Vajon mennyire valós veszély a globális felmelegedés? A válaszokat a Jégbe fagyott titkok című filmből tudhatjuk meg a Spektrumon szeptember 2-án, este nyolc órakor.
  • Rangos díjat nyert el a Spektrum televízió saját gyártásában készült két lenyűgöző dokumentumfilm a Csodakút Nemzetközi Természetfilm-fesztiválon augusztusban. A Spektrumon 2011 decemberében bemutatott A láthatatlan madárfotós című természetfilm a legjobb professzionális szöveg díját nyerte el. Míg az Állati oknyomozó sorozat a legjobb professzionális rövidfilm kategória első helyezettje lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr35463480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása