Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Tilla a Koncz Zsuzsának maszkírozott Curtis-re lenne kíváncsi

Bemutatkoztak a Sztárban Sztár hetedik évadának versenyzői

2020. augusztus 20. - emTV videó

Augusztus 30-án 18:50-től elstartol az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban Sztár. A TV2 népszerű showműsorának hetedik évada új zsűrivel, és újabb tizenkét híresség látványos és szórakoztató produkcióival színesíti majd a vasárnap estéket. A Sztárban sztár hetedik évadánk sajtótájékoztatóján jártunk.

cover_sztarbansztarsajttaj.jpg

Tilla műsorvezetésével ismét visszatér a Sztárban Sztár. A zsűriszékekben ezúttal Köllő Babett és Kökény Attila mellett a már rutinos ítésznek számító Bereczki Zoltán és Papp Szabi foglal majd helyet.

Ebben az évadban az ismert előadók bőrébe bújik majd Opitz Barbi, Péter Szabó Szilvia, Tóth Andi, Fésűs Nelly, Pálmai Anna, Mező Dorottya, Vastag Csaba, Pély Barna, Curtis, Molnár Tamás, Szabó Ádám, valamint Horváth Boldi.

A műsor koreográfusa Szabó Anikó, akivel korábban a Nicsak, ki vagyok? apropóján beszélgettünk.

Sztárban Sztár VII premier
augusztus 30-án 18:50-től minden vasárnap
TV2

emTV.hu // TV2

elmeny_es_velemeny_video.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr9116170224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása