Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Decemberben jön a legújabb Nigella-sorozat a TV Paprikára

Nigellissima

2013. november 13. - emTV.hu

spektrum.jpgKözvetlenség, egyszerűség – ez az olasz ételek, az olasz étkezés és Nigella főzési stílusának esszenciája. Új "Nigellissima" című sorozatában Nigella megmutatja, milyen egyszerű elkészíteni Olaszország fantasztikus ételremekeit, hétköznapi, minden szupermarketben megvásárolható hozzávalókból. A hatszor félórás epizódokat decemberben mutatja be a TV Paprika. A premier december 5-én este fél tízkor lesz.

nigellissima_1.jpg

Nigella fiatalon költözött néhány évre Olaszországba, Firenzébe. Úgy vall erről az időszakról, hogy ott és akkor találta meg az igazi spirituális és gasztronómiai hazáját. Így olasz ételei őrzik a tradíciókat, sok-sok friss, mai "fűszerezéssel". Receptjeit könnyen lehet követni, teljesen stresszmentes főzést garantálnak bárki konyhájában. Ezt mutatja be vadonatúj sorozatában Nigella Lawson.

nigellissima_2.jpg

A Nigellissima étlapján szicíliai tészták, a legfinomabb toszkán tojásételek, firenzei kávés desszertek, tradicionális római zöldségragu, szardíniai napsütötte paradicsomos ételek és sok más mennyi olasz fogás szerepel, egyszerűen, étvágygerjesztően.

nigellissima_3.jpg

A Nigellissima sorozat 2012-ben készült, és akkor közönségsikert ért el Nagy-Britanniában, amely előtt a BBC is megemelte a kalapját. Közel 2 millióan követték esténként az egyes epizódokat, a műsor nézettsége nyolcvan százalékkal meghaladta a BBC esti átlagos főműsoridős nézettséget.

fotó: TV Paprika

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr355630241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása