Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Januárjában is a Minimax lett a legnézettebb gyermekcsatorna

A 4-14 évesek körében a reggel hat és este nyolc közti időszakban

2014. február 04. - emTV.hu

minimax.jpgA 4-14 évesek körében a reggel hat és este nyolc közti időszakban a Minimax műsorát követte a legtöbb gyermek: a csatorna átlagos közönségaránya az év első hónapjában 10,6 százalék. A több epizódból álló mesesorozatok közül kiemelkedően teljesített a Geronimo Stilton (11,1%) és a Pound puppies – Kutyakölyköt minden kiskölyöknek (14,7%) című sorozat is. A Minimax folyamatosan műsorra tűzi Barbie-mesefilmjeit, amelyek igazi családi kikapcsolódást jelentenek – a Barbie-filmek a csatornaátlag feletti share eredményeket hoznak minden vetítési időben.

A Minimax ezzel folytatja a régóta tartó nézettségi trendet, hiszen az elmúlt három hónap (2013. november – 2014. január) adatai szerint is stabilan első a gyermekcsatornák között, 11,2 százalékos közönségarányával.

Az év első hónapjaiban a Thomas a gőzmozdony valamint Barbie legújabb meséi mellett a Dzsungel könyvét is vetíti a Minimax, a 4-14 éves korosztály örömére.

Minimax // az adatok forrása a Nielsen közönségmérés

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr945798483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása