Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Letűnt civilizációk nyomában

Új sorozat a Spektrumon

2014. április 01. - emTV.hu

spektrum.jpgÚj sorozat érkezik áprilisban a Spektrumra Letűnt civilizációk nyomában címmel. A különleges, 3D technikával készült epizódok az ókori életközösségek és vallások titkait kutatják, bejárva a Föld legegzotikusabb pontjait. Valóban kincseket rejtenek a piramisok? Hogy kerültek a Húsvét-szigetekre a furcsa formájú kőszobrok? Milyen titkokat hagytak hátra az olyan fejlett ősi civilizációk, mint a malájok és az inkák? A Spektrumon április 5-én induló új sorozat, a Letűnt civilizációk nyomában ezeknek a rejtélyeknek ered nyomába különleges technikát alkalmazva. A 3D kamerákkal felvett epizódok olyan élethűen mutatják be az egzotikus tájakat, hogy úgy érezhetjük, mi is ott állunk a piramisok lábainál, vagy a perui hegyek eldugott templomaiban. Minden egyes rész egy-egy lélegzetelállító utazás Kambodzsától Mexikón át Chiléig, Egyiptomtól Peruig.

A lebilincselő sorozat műsorvezetője egy igazi kalandor, a világ eddig több mint ötven országában megfordult Brit Eaton, akit helyi tudósok, szakértők segítenek az ókor titkainak feltárásában. A hat epizód helyszínei: Egyiptom, Kambodzsa, Mexikó, Guatemala, Peru, és Chile.

Letűnt civilizációk nyomában – bemutató: április 5-én, délután háromkor, további epizódok hétvégenként, ugyanebben az időpontban.

Spektrum

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr325888686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása