Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ingyenes hét a FilmBox Live-on

Magyar meccset közvetít a FightBox

2014. június 26. - emTV.hu

filmbox_live.jpgA tévécsatornákat és videótárat online biztosító FilmBox Live ingyenes egy hetet, és június 28-án magyar érdekeltségű boxmeccset kínál a nézőknek. Az SPI legújabb technológiája, a Filmbox Live applikáció segítségével biztosítja, hogy interneten keresztül is elérhetők legyenek csatornái, és emellett több mint ezer címből álló videótárat is rendelkezésre bocsát.

A FilmBox egyes szolgáltatóknál fogható csatornáin kívül – FilmBox, Filmbox Family, Filmbox HD – a Live-on olyan csatornák is foghatóak, amelyek Magyarországon még egyik szolgáltatónál sem: a kínálatba tartozik a Fightbox, Fashionbox HD, Docubox HD, 360 Tunebox, Filmbox Arthouse HD és Fast&Funbox HD. A havonta több száz filmet kínáló applikáción minden hónapban frissíti a választékot.

A Filmbox Live applikációk számítógép mellet elérhetőek LG, Samsung és Sony Smart TV-ken, iOS és Android okostelefonokon és tableteken valamint Sony PS3 konzolon.

Külön érdekesség, hogy a Fightbox műsora június 28-án élőben közvetít magyar érdekeltségű meccset. A viadalon hazánkat az ifjú Habash Atom Antoine fogja képviselni lengyel ellenfelével szemben. Atom eredményei között jó néhány olyan szerepel, amire valóban büszke lehet. 2008-ban ökölvívó magyar bajnok lett, a Szeged World Cup-on többször szintén elnyerte a Champion címet, W.A.K.O Pro K1 világbajnok, emellett Europa Cup Winner és Euro Liga nyertes is, így joggal készülhet most is győzelemre.

Azoknak, akik még nem rendelkeznek FilmBox Live előfizetéssel, a FilmBox egy hetes ingyenes kipróbálási lehetőséget biztosít, akár most, hogy semmiképpen se maradhassanak le a meccsről, vagy bármikor máskor.

SPI / FilmBox

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr36421353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása