Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új sztárséf a TV Paprikán

Nick Stellino konyhája

2014. július 30. - emTV.hu

tvpaprika.jpgÚjabb sztárszakács konyhai fortélyait leshetjük el a TV Paprika legújabb sorozatában. Nick Stellino, - az olasz származású, Amerikában élő televíziós sztárséf, számos szakácskönyv szerzője - lát vendégül bennünket konyhájában minden hétköznap 17:30-tól.

nick_stellino.jpg

A főzés a hozzávalók beszerzésével kezdődik, ezért Nick minden epizód elején ellátogat kedvenc lelőhelyeire, a szükséges alapanyagokért. A sármos úriembertől már a vásárlás során is sok hasznos tanácsot kapunk. Majd irány Nick konyhája és kezdődhet a munka! A séf lépésről lépésre halad az elegáns de egyszerű ételek elkészítésével, így nézői később könnyedén az ínycsiklandó fogásokat. Megtudhatjuk, hogyan kell tökéletes leveseket készíteni, mi a titka egy jó steak vacsorának, és természetesen a tészták sem hiányozhatnak Nick étlapjáról. Az olasz származású, Amerikában élő sztárséf azt állítja, ha vele tartunk, éttermi minőségű ételek készülhetnek otthonunkban. Próbáljuk ki!

Nick Stellino konyhája // minden hétköznap // 17:30 // TV Paprika

TV Paprika

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr406560097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása