Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Érkezik a Rossz csillagzat (Star-Crossed) az AXN-re

Íme a magyar hangok

2014. október 15. - emTV.hu

axn.jpgA hat éves Emery egy amerikai kisvárosban éli felhőtlen hétköznapjait, míg nem egy nap befogad egy menedéket kereső, földönkívüli kisfiút, az atriai Romant, akit azonban a hatóságok elhurcolnak. Tíz évvel később megtudja, hogy a földre érkezett atriaiakat a Szektorban őrzik.

rosszcsillagzat_szinkron.JPG

A hatóságok úgy döntenek, hogy az atriaiak létét többé nem titkolják a társadalom elől, és egy új kísérlet keretében a földönkívüli gyerekeket egy emberi iskolába küldik tanulni. A kísérlet célja, hogy kiderítsék, képesek-e az atriaiak integrálódnia az emberek világába. A kiszemelt gimnázium nem más, mint Emery iskolája. Emery boldog, hogy ismét találkozhat régi barátjával, és arra is rá kell jönnie, hogy a vagány, jóképű sráccá cseperedett Roman kifejezetten tetszik neki.

Rossz csillagzat (Star-Crossed) – november 8-tól szombatonként 15:00-kor az AXN műsorán!

emTV.hu // AXN

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr596795611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása