Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hétfőn startol a Magyarul Balóval

Hétfőn indul az RTL Magyarország napi közéleti háttérműsora

2015. január 28. - emTV.hu

rtl2.jpgFebruár 2-án indul az RTL Magyarország napi közéleti háttérműsora, a Magyarul Balóval. A műsorvezető három év után tér vissza a képernyőre. A műsor este fél kilenctől lesz látható az RTLII-n, az ismétlés pedig még aznap éjjel fél tizenegy körül az RTL Klubon.

magyarul_baloval_logo.jpg

A műsorvezető három év után tér vissza a képernyőre, az új műsorról a 8:08 - Minden reggelben mesélt. Vannak a klasszikus értelemben vett újságírói kérdések: ki, mit, mikor, hol, hogyan és miért? Azt gondolom, a híradókból meg lehet tudni, hogy ki, mit, mikor és azt is, hogy hol, arról talán kevesebbet, hogy hogyan és miért? Inkább erről lesz szó ebben a műsorban – mondta az interjú-műsorról Baló, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza majd fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Az aktualitásokról fogunk beszélni, de nem feltétlenül a napi aktualitásokról. Két fajta aktualitás van, az egyik napi, a másik olyan, ami a levegőben van, beszélünk róla, de naphoz nehezebben köthető. Ez az az aktualitás, amiről sokkal kevesebb szó esik ma Magyarországon.

Baló György, arról is mesélt, mi motiválja őt elsősorban mostani munkájával kapcsolatban. Meg kell próbálni hozzájárulni ahhoz, hogy a nézők, akik megtisztelik ezt a műsort a figyelmükkel, azok többet tudjanak meg saját magukról, az országról. Informáltabb, tájékozottabb választópolgárok legyenek.

A február 2-án, hétfőn Magyarul Balóval címmel induló műsor 21:30-tól lesz látható az RTLII-n, majd a műsor ismétlését aznap megnézhetik az RTL Klub nézői is, 23:30 körül.

emTV.hu // RTL Klub

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr337117445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása