Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új főzőműsor Fördős Zével az RTL Klubon

Szombaton indul a Street Kitchen

2015. február 04. - emTV.hu

rtlklub.jpgA Street Kitchenben a Konyhafőnök zsűritagja Fördős Zé és a szintén közismert blogger, Havas Dóra receptkölteményei elevenednek meg. Klasszikus fogások, kedvenc utcai kaják, gyors és ínycsiklandó ételek vagy épp az ünnepi lakomák.

streetkitchen_logo.jpg

A Konyhafőnök zsűritagja, Fördős Zé szerint receptjeik által mindenki megtalálhatja a főzés szépségét. A Street Kitchen lesz az a hely, ahol a főzés kezdődik. Azon fogunk dolgozni minden adás alkalmával, hogy az asztalra kerülő fogások színesek, izgalmasak és brutálisan finomak legyenek – mondta Zé, akihez hasonlóan Havas Dóra is mennyei fogásokkal rukkol majd elő. Ebben a műsorban olyan recepteket fogunk bemutatni, amitől mindenkinek garantáltan megjön a kedve a főzéshez – hangsúlyozta Dóra, akinek receptjeivel szintén minden héten találkozhatnak a nézők a szombaton, 13:05-től jelentkező Street Kitchen epizódjaiban.

emTV.hu // RTL Klub

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr627139537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása