Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ma este indul az Éden Hotel

Szexi playmate csábít az Éden Hotelben

2015. február 23. - emTV.hu

tv2.jpgMától tizennégy héten keresztül minden hétköznap este jelentkezik az Éden Hotel, ahová az első napon öt fiú és öt lány költözik be. A lányok feladata párt választani, ám a frissen alakult kettősök ismerkedését már az első este egy vadító külsejű csábító zavarja meg.

Marianna egy percig sem titkolja, hogy nem az érzelmek, hanem a játék motiválja és szemrebbenés nélkül fog szétválasztani egy párt, ha érdekei úgy kívánják. Bombázó külseje elbizonytalanítja a kezdőcsapat lánytagjait, közülük van, aki már az első este rövidre fogja választottja pórázát, nehogy szemet vessen az egykori nyuszilányra. Kérdés, hogy ez jó taktikának bizonyul-e, vagy éppen veszélybe sodorja a játékost.

Már az első este alaposan felbolydult a Hotel élete. Marianna rendkívül dekoratív lány, megtestesíti a nőideált és nagy elszántsággal vetette bele magát a játékba. Látszott, hogy a többi nő irigyli őt az idomaiért, féltik a helyüket az Édenben és szinte bármire képesek, hogy megerősítsék a pozíciójukat a párjuknál – mondta Berki Krisztián, aki szerint az idei széria játékosai minden képzeletet felülmúlóan intrikusak, manipulatívak és elszántak.

A TV2-es adásokat követően 21:20-tól a SuperTV2-n jön a reality háttérműsora, az Éden Éjjel, amit szintén a SuperTV2-n az Éden Hotel szókimondó, takarásmentes adása követ, amelyben mindent láthatnak a nézők, amit a TV2-n nem.

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr927208829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása