Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Az eszem megáll Váczi Gergő rajtad...

"Lófasz volt ez, nem akció!"

2015. június 23. - Ádám // emTV.hu

tv2.jpgAz nem meglepő, hogy a tévékettes műsorokban időnként szeretnek a kormány hátsó felében nyelvvel matatni, de ahogy Váczi Gergővel és a hasznos helyi erővel, a kissé neurotikus Irénke nénivel a Zsaruk és a Magánnyomozók szintjére süllyesztették a témát, az már művészi!

vaczi_gergo.jpg

Sokáig úgy gondoltam, hogy nem írok a Mokka péntek reggeli tündökléséről, körbejárták azt már elegen, nálam sokkal tehetségesebb véleményvezérek is, ám Váczi Gergő bocsánatkérését nem hagyhatom szó nélkül.

Nem tudom eldönteni, hogy ez ajándék vagy büntetés volt-e a csatornádtól, mindenesetre rendesen behúztak a csőbe! Leküldtek Röszkére a menekült-ügyről forgatni, aztán hagyták, hogy élő adásban úgy viselkedj, mint egy amatőr, akit mintha az utcáról hívtak volna be. Elfogult és részrehajló tudósításod egyenesen a Császár Attila-féle forradalmi hangulathoz hasonlítható.  A migráns szó tizenkilenc alkalommal hangzik el, néhol egy mondaton belül többször is, miközben életveszélybe kerülő gyerekekről – akiket "leszorítanak", "autókba szorítanak" – és egy épp szaladó rendőrről tudósítasz.

Élő kapcsoláskor mindig vannak váratlan események, az élő adás ezzel jár. Azért vagy profi, azért vagy képernyős, hogy kezelni tudd az ilyen helyzeteket. És legyünk őszinték, lófasz volt ez, nem akció! Épp néhány szerencsétlen egy új élet reményében próbál beszökni az EU-ba, erre úgy viselkedsz, a nézők fele úgy állítod be a történteket, mintha terroristákat készülnétek lefülelni. Szerintem nem vagy sem idegengyűlölő, sem rasszista, sem antiszemita, sem náci, mindössze végtelenül naiv és buta.

Mindazonáltal amit a facebookon írsz, nem beismerés vagy bocsánatkérés, hanem magyarázás és mentegetőzés. Légy férfi és mond azt, bocsánatot kérek! Pont!

Nem mellesleg a Friedrich Irene sem tipikus ősmagyar név! Vajon kinek a munkáját vette el?

emTV.hu

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr427566106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása