Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Újra képernyőn a MezTelenül

A legjobb pillanatok kerülnek újra adásba

2015. július 09. - emTV.hu

sportklub.jpgA SportKlub július 13–tól leadja a műsor legemlékezetesebb részeit, így a nézők láthatják többek között Dávid Kornélt és szerelmét, Azari Fruzsinát, találkozhatnak az apaszerepbe beletanuló Kucsera Gáborral, vagy a közúton igencsak tudatosan viselkedő Michelisz Norberttel.

david_kornel_azari_fruzsina_a_teremben.jpg

A MezTelenül 2012 májusában indult útjára a SportKlubon Magyarország első sportos bulvármagazinjaként, a kétszázharminckét rész alatt számtalan exkluzív riport került képernyőre, a hazai sportélet legnagyobb alakjai nyitották ki otthonuk ajtaját a kamerák előtt, valamint mutatták meg mindennapi életüket. A MezTelenül adásait több mint kétmillióan látták.

"Azzal a nem titkolt céllal hoztuk életre a MezTelenült, hogy legyen egy olyan, hiánypótló műsor, amelyben bemutathatjuk a legnevesebb sportolók privát életét, felkészülését. A hírességek titkairól számos produkció beszámol, ám a valóban komoly teljesítményt nyújtó sportolókról olykor semmit sem tudunk. A MezTelenül változtatott ezen, emellett pedig bemutatta a hírességek sporthoz való viszonyát is" – mondta Pónácz András, a SportKlub kreatív igazgatója. "Egyelőre tizenkét adás kerül biztosan újra képernyőre a legforróbb hónapokban, ám ki tudja, lehet, hogy ősztől újra jelentkezünk friss epizódokkal" – tette hozzá a Pónácz.

emTV.hu // Red Lemon Media // képünkön Azari Fruzsina és Dávid Kornél

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr297614272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása