Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hétfőn érkezik a Fear the Walking Dead

Tudj meg még többet a sorozatról!

2015. augusztus 19. - emTV.hu

amc.jpgA The Walking Dead társ-sorozata, a hat részből álló Fear the Walking Dead magyar szinkronnal hétfőn hajnali három órakor, valamint aznap este tíz órakor kerül adásba a magyar AMC csatornán. A digitális háztartásokban eredeti nyelven, magyar felirattal is elérhetővé teszik az epizódokat.

A hat részből álló Fear the Walking Dead a The Walking Dead társ-sorozata, ám a történet az anyasorozat ismerete nélkül is tökéletesen követhető lesz, hiszen teljesen új történetszálon fut és a szereplőgárda is teljesen új.

A Fear the Walking Dead igyekszik végre megadni a választ a világ több millió zombirajongójának: Milyen volt a világ, amikor elkezdett átalakulni azzá a horrorisztikus apokalipszissé, amelyet a „The Walking Dead” festett le?

A Fear the Walking Dead, a Los Angeles-ben játszódó társ-sorozat pontosan erre a kérdésre válaszol. Visszavisz bennünket a zombi-apokalipszis kezdetéhez. Abban az időben járunk, amikor teljesen ismeretlen okokból viharos sebességgel változott a világ, amikor senki nem tudta pontosan, mi is történik, amikor az emberek addig megszokott élete fenekestől fordult fel, ráadásul úgy, ahogyan azt korábban senki nem képzelte volna.

a magyar változat munkatársai...

Madison Clark / Kim Dickens // Spilák Klára
Travis Manawa / Cliff Curtis // Háda János
Nick Clark / Frank Dillane // Gacsal Ádám
Alicia Clark / Alycia Debnam-Carey // Gáspár Kata
Liza Ortiz / Elizabeth Rodriguez // Kis-Kovács Luca
Ofelia Salazar / Mercedes Mason // Csuha Bori
Chris Manawa / Lorenzo James Henrie // Bogdán Gergő
Daniel Salazar / Rubén Blades // Törköly Levente

magyar szöveg / Laki Mihály
hangmérnök / Kardos Péter
vágó / José Lattes
gyártásvezető / Kablay Luca
szinkronrendező / Mester Ágnes

a szinkront a MAFILM AUDIO készíti

A sorozat vezető producerei Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert és a showrunner David Erickson. Gyártója az AMC Studios.

emTV.hu // AMC

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr637718048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása