Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új videósorozat indul az emTV.hu-n

Pénteken indul a Szájbarágó különóra Doróval

2015. szeptember 30. - emTV videó

szajbarago.jpgHosszú kihagyás után most péntektől újra rendszeres videós tartalmakkal jelentkezik az emTV.hu! Szájbarágó különóra címmel indul az emTV új videósorozata, melyben Tóth Dorottya Doro hetente egy-egy érdekes médiás témát boncolgat, közérthető formában.

Tóth Dorottya, a videósorozat háziasszonya szerint "ez a műsor azoknak fog tetszeni, akiket érdekel a média, szeretnének tájékozottabbak lenni, és szívesen néznek rövid videókat, amikből érdekességeket is megtudhatnak" – mondta Tóth Dorottya, a videósorozat házigazdája. Arról, hogy milyen volt az emTV-s srácokkal forgatni, így nyilatkozott:  "Már dolgoztunk együtt a srácokkal. Nagyon viccesek, jókat lehet velük beszélni, nevetni, de ha munkáról van szó, akkor persze komolyak! Azt hiszem ezzel mindent elmondtam a hangulatról".

Olyan témák kerülnek terítékre, mint a határon túli sportközvetítési jogok vagy éppen a premier animék eltűnése a hazai tévékből. Karácsonyig tizenkét adás kerül fel az oldal YouTube csatornájára. Mivel a blog életében egy újfajta koncepcióról van szó, ezért történhetnek még változások a videósorozat megjelenését, valamint szerkezetét illetően.

szajbarago_1.jpg

Kérdést bárki feltehet a szajbarago@emtv.hu címen keresztül, a legérdekesebbeknek a csapat utánajár és megválaszolja. "A gyakran bevett szokástól eltérően mi a válaszoknak utánanézünk, megkérdezzük az érintettet vagy érintetteket, s a kapott információk alapján állítjuk össze a választ, hogy a lehető legpontosabb és legjobb tájékoztatást adhassuk" – mondta Gizur Gergely, az emTV.hu főszerkesztője.

Szájbarágó különóra – minden pénteken az emTV.hu-n!

emTV.hu

facebook.jpgthatsdoro_egyuttmukodes.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr427815134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása