Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Megújul a Szolnok Televízió

Végéhez közeledik a Szolnok Televízió költözése

2015. november 09. - emTV.hu

szolnoktv.jpgVégéhez közeledik a Szolnok Televízió költözése. Az új stúdió és technika a helyén, ma pedig a televízió reklámkampányához a műsorvezetők fotói is elkészültek. November 11-től HD-ban sugározza műsorát a Szolnok Televízió. Friss adással november 24-én jelentkeznek majd.

Smink az új sminkszobában. Öltözködés a vendégváró helyiségben, egy kis igazítás a stúdióban. A Szolnok Televízió hamarosan induló reklámkampányához készülnek a fotók.

Néhány héten belül teljesen megváltozott dizájnnal, megújult tartalommal, HD minőségben láthatják a nézők televíziónk műsorát.

A már megszokott arcok mellé egy régi ismerős is visszatér a képernyőre. Több év szünet után Major Krisztina visszaül a műsorvezetői székbe. Ő lesz a Híróra egyik arca. De nem ez az egyetlen változás; az új műsorhoz azonban előbb át kell pakolnia az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ épületébe a szerkesztőségnek. November 11-én kezdőik a költözés. Ezen a napon már HD minőségben nézhetjük a tévé műsorait.

November 24-ig új műsort nem készítenek, csak a korábban felvett anyagokat adják. Friss adással november 24-én jelentkeznek majd. Attól kezdve folyamatosan bővítik a műsorstruktúrát. Visszatérnek a képernyőre a már megszokott magazinok, de mellettük újakat is műsorra tűznek. Megújult külsővel, professzionális minőségben, kibővült tartalommal várják a nézőket a Szolnok Televízió képernyője elé.

emTV.hu // Szolnok Televízió

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr908065990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása