Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Mától D. Tóth András a Fókusz egyik műsorvezetője

Szabados Ágnes Rábai Balázzsal vezeti majd a hétvégi Híradót

2016. március 24. - emTV.hu

rtlklub.jpgMától D. Tóth András lesz a Fókusz új műsorvezetője. Az RTL Klub híradósa csütörtöktől már Barabás Éva váltótársaként lesz látható. Az utóbbi években pedig Szabados Ágnes oldalán az RTL Klub Híradójának hétvégi adásait vezette. Ma pedig már a Fókusz új műsorvezetőjeként debütálhat.

dtothandras_fokusz.jpg

"Mondhatjuk, hogy András az RTL Klub saját nevelése, riporterként, szerkesztőként és műsorvezetőként is megmutathatta már a tudását nálunk. Valójában sosem búcsúzott el a Fókusz csapatától, még akkor is készített riportokat, amikor Híradót vezetett hétvégenként" – mondta el Kotroczó Róbert, az RTL Magyarország hírigazgatója.

"Örülök, hogy a csatorna vezetése engem választott, nagy izgalommal vágok bele az új feladatba. Évek óta dolgozom a Fókusz riportereként is, így belülről is jól ismerem ezt a műsort. Különleges kihívás lesz vezetni és szerkeszteni egyszerre egy ennyire nézett napi magazint. Nagyon sokat tanultam a Híradóban, ami hasznomra válhat az új műfajban is. A nézők most egy egészen más oldalamat is megismerhetik" – fogalmazott a Fókusz új műsorvezetője.

Szabados Ágnes is új társat kap, hétvégenként Rábai Balázzsal vezetik majd a híradót.

emTV.hu // M-RTL

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr658523516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása