Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A Paramount Channellel bővül a MinDigTv Extra Alapcsomagja

További több tízezer háztartásba juthat el a filmek szerelmeseinek csatornája

2016. május 23. - emTV.hu

mindigtvextra.jpgA Viacom és az Antenna Hungária megállapodása alapján a Paramount Channel július 1-jétől a MinDigTv Extra Családi csomagjából az Alapcsomag kínálatába kerül át, de az előfizetők a bevezető időszakban már mostantól élvezhetik a legemlékezetesebb filmeket.

illusztracio_kodolatlan.jpg

A Viacom és az Antenna Hungária megállapodása alapján 2016. július 1-jétől már a MinDigTv Extra Alapcsomagjában érhetik el az előfizetők a filmrajongókat szórakoztató Paramount Channel-t. A filmcsatorna a MinDigTV Extra Családi csomagjából kerül át az alacsonyabb havidíjú Alapcsomagba, így további több tízezer háztartásba juthatnak el a Paramount Pictures és más nagy amerikai stúdiók kortárs klasszikus filmsikerei és új sorozatai.

A MinDigTv Extra Alapcsomagjának előfizetői olyan emlékezetes és díjnyertes filmeket izgulhatnak végig már a júliusig tartó bevezető időszakban is, mint például az E.T, az Amerikai szépség, a Viharsziget, a Szindbád - A hét tenger legendája, a Robin Hood, a tolvajok fejedelme, Az angol beteg, Az élet szép vagy a Schindler listája. A sorozatrajongóknak is kedveskedik a Paramount Channel, például a Fekete vitorlák epizódjainak folyamatos vetítésével. Olyan klasszikus, és mindenki által kedvelt vígjátékok és romantikus filmek is érkeznek, mint az Ace Ventura, a Hölgyválasz, a Kate és Leopold vagy a Bérgyilkos a szomszédom.

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr268740808
süti beállítások módosítása