Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A magyar FOX-ra jön a Wayward Pines új évada

A második évad augusztus végén érkezik Magyarországra

2016. május 25. - emTV.hu

fox.jpgAz USÁ-ban ma indul a Wayward Pines új évada, amely augusztus 29-én hazánkban is debütál a FOX műsorán. A Blake Crouch könyvéből készült alkotás executive producere M. Night Shyamalan, akinek nevéhez olyan nagysikerű filmes alkotások fűződnek, mint a Hatodik érzék, a Jelek és A falu.

wayward_pines.jpg

A tízrészes második évad a korábbi megdöbbentő események után folytatódik, amikor Wayward Pines lakói az első generáció könyörtelen uralma ellen küzdenek. Dr. Theo Yedlin, a város egyik új lakója felébred a hibernálásból és egy lázadás közepében találja magát, miközben igyekszik megérteni Wayward Pines valódi lényegét, és megőrizni a veszélybe sodort emberi faj túlélését.

A sorozat sztárjai között van Jason Patric, a kétszer is Oscar-díjra jelölt Djimon Hounsou, valamint az Emmy- és Golden Globe-díjra jelölt Hope Davis. A második évad stábjához csatlakozik még Tom Stevens, Pilcher fiatal tanítványának, Jason Higgins-nek a szerepében, Nimrat Kaur Rebecca-ként, aki saját titkait őrizgeti férje, Theo elől. Josh Helman alakítja Xandert, aki belülről próbálja bomlasztani a városka életét, Kacey Rohl pedig Kerry-t, Jason egyik segédjét, aki szintén részt vesz a városban zajló polgárháborúban. A fentieken túl az első évad számos sztárja feltűnik újra, így Terrence Howard, Carla Gugino, Toby Jones, Melissa Leo, Tim Griffin, Shannyn Sossamon és Charlie Tahan.

A 20th Century Fox Television gondozásában készült Wayward Pines sorozat első évada világszerte népszerű volt a nézők körében, az Egyesült Államokban pedig 2015 nyarának tíz legjobb tévében sugárzott műsora között végzett. A sorozat második évadát hazánkban augusztus 29-től láthatják a nézők, kizárólag a FOX műsorán!

emTV.hu // FOX

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr658745782
süti beállítások módosítása