Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Az a hazafi nem ez a hazafi

Összekuszálódtak a filmcímek a Viasat Play-ben

2016. július 25. - Ádám // emTV.hu

viasat3.jpgMostanában igencsak rákaptam a kontentek legális online fogyasztására, és hála az égnek ma már több olyan csatornacsalád is van, mely online is elérhetővé teszi filmjeit, sorozatait. Ilyen többek között a Viasat is, melynek Viasat Play nevű oldalán a minap egy kis cím-tévesztésre akadtam.

vp_ss.jpg

Tegnap a csatorna Facebook-oldalán is reklámozták a Terrorcsapda és az Igaz hazafi című filmet, utóbbit Steven Seagal főszereplésével, csakhogy Seagal nem játszik az említett filmben. S bár a Viasat Play-en megnézhető mozi valóban a Steven Seagal főszereplésével 1998-ban készült produkció, annak címe A hazafi, azaz The Patriot.

A leírásban viszont az Igaz hazafi című filmről írnak, melynek egyébként szintén The Patriot a címe, de 1986-ban készült, Steven Seagal sem játszik benne, és a főszereplője Gregg Henry, akit többek között a Szívek szállodája Mitchum Huntzbergereként, a Gyilkos hajsza Dr. Arthur Strauss-szaként, vagy a Chicago Med Dr. David Downey-jaként ismerhetünk.

UPDATE: A Viasat cikkünk megjelenése után nem sokkal javította a hibát.

emTV.hu

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr378913726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása