Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Jön Stacy London, repül a póthaj

Egy új évadnyi csini, dögös, botrányos érkezik ma a TLC-re

2016. október 21. - emTV.hu

tlc.jpgStacy London nem tűri a pólókat, amelyeken ezüst strasszokból kirakott delfin ugrik ki a vízből az aranyszálakkal kivarrt naplementében. Stacy London letörölteti a bíborkontúros ajakmaskarát és a rossz helyre, rossz színnel, rossz alakzatban pingált arcpirosítót. Stacy London a barátunk.

És szerencsénkre sok ízlésficamos hölgyemény ismerte fel: jobban teszi, ha közeli kapcsolatot ápol Stacy Londonnal, és nem rúg be magának több öngólt stílus téren. De ennél többről van szó. Nagy és nemes gesztus ez tőlük. Nevezetesen, hogy a társadalom többi tagja iránt érzett mély szeretet átélésének és az erkölcsi felelősség felismerésének folyományaképpen nem teszik ki embertársaikat az esztétikai pusztulat lélekölő látványának.

És aki ebben nekik segít, ki más lenne, mint Stacy London? Nem mondhatjuk, hogy Stacy módszerei a legkíméletesebbek. Klienseit szembesíti az emberek őszinte reakciójával, amelyet az outfitjük vált ki. Ezek után pedig tényleg nincs más választásuk, mint megválni a rózsaszín hajtól, a kagylómintás ruhától, és azoktól az arcfestési szokásoktól, amelyektől még a tetoválásokat legjobban kedvelő bennszülött törzsek is zavarba jönnének. Köszönjük, Stacy!

Csini, dögös, botrányos III premier ma 21:00-kor a TLC műsorán!

emTV.hu // LWp Kommunikáció

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr511825723
süti beállítások módosítása