Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Vége a castingnak, jöhet a tábor

Ma és holnap tábor az X-Faktorban

2016. október 22. - emTV.hu

rtlklub.jpgNemcsak a versenyzőkön, hanem a mentorokon is nagy volt a nyomás az X-Faktor utolsó válogatóján, hiszen ez volt az utolsó lehetőségük arra, hogy megtalálják azokat, akiket akár az élő showba is magukkal vinnének. Ma és holnap tábor, aztán mentorház, november 5-én pedig már az élő show jön.

gaspar_mentor.jpg

Véget ért az idei X-Faktor válogatója, így ma este nyolctól már a táborban állnak majd a mentorok elé az elmúlt négy hétvége alatt továbbjutott énekesek. De nemcsak a versenyzők, hanem a mentorok és a hozzátartozók idegei is pattanásig feszülnek majd. Gáspár Laci többször is konfliktusba keveredik: nemcsak mentortársaival, hanem az egyik énekes szüleivel is összetűzésbe kerül. A szülők "random módon" rárontanak, hogy ha nem juttatja tovább gyermeküket a mentorházba, akkor azzal tönkreteszik az életét, még az öngyilkosságot(!!) sem tartják kizártnak, bezony! Aztán persze jön egy kis színjáték, egy kis show, Gáspár Laci közli, hogy neki ebből elege van és most azonnal felmond, de persze nem.

Az idei X-Faktorban minden eddiginél nagyobb a tét, hiszen egy luxusutazás mellett összesen huszonhétmillió forintos nyereménnyel jutalmazzák majd az év legizgalmasabb előadóját. Az egy éven át havi egymillió forintos készpénznyeremény mellett ugyanis a győztes további tizenötmillió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat.

X-Faktor tábor ma 20:00-kor és holnap 18:50-kor az RTL Klub műsorán!

emTV.hu // M-RTL

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr7211825811
süti beállítások módosítása