Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ha érdekel a scifi, jelentkezz podcasternek!

Újraindul a Parallaxis, a kétezres évek kultikus scifi műsora

2016. november 05. - emTV audió

news.jpgPodcast formában tér vissza a kétezres évek kultikus online scifi műsora, a Parallaxis, melyhez a stáb már javában keresi a tudomány, a tudományos fantasztikum és a fantasy iránt érdeklődő podcastereket, akik szívesen csatlakoznának a csapathoz. A Pararadio műsorát az emTV.hu támasztja fel.

parallaxis_logo.jpg

Hamarosan podcast formában tér vissza a kétezres évek elején-közepén a ParaRadióban keddenként futó Parallaxis című scifi magazin, melyet a tudományos fantasztikumot és a színész-interjúkat kedvelő olvasóink is jól ismerhetnek az oldalunkon elérhető néhány archív interjúból. A műsort most az emTV.hu csapata támasztja fel, de már más formában: a Parallaxis amolyan kibeszélőként éled újjá, melyhez a készítők várják a téma iránt érdeklődők jelentkezését!

"Elsősorban Star Trek és Stargate témákkal foglalkozunk majd, főleg előbbivel kapcsolatban van téma most bőven, de ahogy régen, most is foglalkozunk majd a tudomány, a tudományos fantasztikum és a fantasy világával is" – mondta Horváth Ádám Tamás, a műsor régi-új műsorvezető-szerkesztője. "Céljaink között csak egy dolog szerepel, méghozzá egy infotainment stílusú jó hangulatú beszélgetés és véleménycsere. Ezért is szeretnénk, ha minél többen jelentkeznének és vennének részt a podcastban. Bárki jelentkezhet! Csak leülünk és dumálunk" – tette hozzá.

A műsorba bárki jelentkezhet a világ bármely pontjáról, amennyiben stabil internetkapcsolattal rendelkezik és van egy "normális minőségű" mikronja, illetve van véleménye, amit szívesen megosztana. Jelentkezni, illetve ötleteket és javaslatokat küldeni a parallaxis@emtv.hu címen keresztül lehet. Itt található a műsor Facebook oldala.

Parallaxis premier hamarosan az emTV.hu-n!

emTV.hu

fb.jpg

stbt.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr711932939
süti beállítások módosítása