Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Melós milliók ma a Discovery Channel műsorán

Milliomosok, akik a kétkezi munkától sem riadnak vissza

2016. november 13. - emTV.hu

discovery_channel.jpgMi kell egy sikeres vállalkozáshoz? Az első lépés egy jó ötlet, a következő pedig a kezdő tőke, aminek hiányában máris dugába dőlhet rengeteg potenciális sikertörténet. Ezért kiemelkedő a befektetők szerepe, akik fantáziát látnak egy-egy üzleti ötlet megvalósításában. Premier ma este!

Haaz induló vállalkozó különösen szerencsés, találkozhat olyan befektetővel is, aki a cég indulását nem csak, hogy pénzzel támogatja, de ha kell, a kemény kétkezi munkától sem riad vissza. A Discovery Channel Melós milliók című műsora ilyen találkozásokat, ilyen induló cégeket mutat be.

Sok ember álma, hogy saját vállalkozása legyen, de mi különbözteti meg az igazán jó ötletet attól, ami csak annak látszik? A hagyományos bankok és hitelezők a kisvállalkozási hitelkérelmek több mint nyolcvan százalékát elutasítják. Talán ez is az oka, hogy mostanában a piacon újra megjelentek azok a befektetők, akik a pénz mellett a saját munkájukkal is támogatják az induló üzleteket. A sorozatban találkozhatunk ilyen, mindenre elszánta befektetőkkel. Minden héten egy kiváló szakemberekből álló csapat osztja meg a nézőkkel azokat a kipróbált és bevált módszereket, amelyekkel egy új vállalkozás a következő szintre léphet. Akár azon az áron, hogy ha kell, felgyűrik az ingujjukat, és nekifeszülnek a munkának, bármilyen kemény is legyen. Talán ez a siker egyik kulcsa. Ettől tűnhet ki egy vállalkozás a többi közül az erős verseny uralta piacon. Persze a siker képletéből az sem hagyható ki, hogy időnként nehéz döntéseket kell meghozni.

Melós milliók premier ma 22:00-kor a Discovery Channel műsorán!

emTV.hu // LWp Kommunikáció

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr411957551
süti beállítások módosítása