Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Agyament animáció érkezett az AMC-re

Négy ismerős megalapítja a saját fejvadász vállalkozását

2016. január 08. - Ádám // emTV.hu

Mi történik akkor, ha négy ismerős megalapítja a saját fejvadász vállalkozását? Jeff, Larry, Bill és Lisa esetében semmi jó. Kezdhetnek félni a tisztességes polgárok, ugyanis ahol ők megjelennek, ott kő kövön nem marad. Ja, és legközelebb műsoron holnap 15:35-kor lesz az AMC-n!

Tovább

Izgalmas thrillerrel kezdi a januárt az AMC

Érkezik a Kiválasztott

A Kiválasztott főszereplője, Milo Ventimiglia, aki a Hősök vagy a Szívek szállodája sorozatokból egyaránt ismerős lehet, ám sajnos ezúttal nem Seszták Szabolcs kölcsönzi neki a hangját. Ventimiglia ezúttal egy morbid játékba keveredik, ahol minden játékos egyben célpont is.

Tovább

Charlie Wilson igaz története a DoQ-n

A cowboy, aki legyőzte a Szovjetuniót, vagy az ember, aki felfegyverezte a tálibokat?

Texas egykori kongresszusi képviselője az 1980-as években pénzt és katonai felszerelést szerzett a szovjetek ellen harcoló afgán mudzsahedeknek: ezzel ugyan közelebb hozta a hidegháború végét, ám közvetett módon hozzájárult a tálibok megerősödéséhez Afganisztánban.

Tovább

Ezt nézed a Viasat6-on 2016 januárjában

Premierekkel kezdi a 2016-os esztendőt a csatorna

Miközben a Viasat3-on a világpremier után mindössze negyvennyolc órával már magyar szinkronnal tekinthetjük meg Terry Brooks bestselleréből készült Shannara – A jövő krónikája című sorozat első epizódját, országos premierrel és több csatornapremierrel kezdi a 2016-os…

Tovább

Februárban indul a Fargo második évada az AMC-n

Kristen Dunst és Patrick Wilson is a főbb szereplők között

Kirsten Dunst és Patrick Wilson, valamint a Breaking Badből ismert Jesse Plemons játsszák a főbb szerepeket a Fargo második évadában. Noah Hawley, mellett Joel és Ethan Coen, akik az 1996-os Fargo film forgatókönyvéért Oscar-díjat nyertek, mind visszatértek az új évadra. A Fargo…

Tovább
süti beállítások módosítása